Kosten zonnescreen Utrecht

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Utrecht?

De kosten van zonnescreens kopen in Utrecht hangen af van een aantal factoren, namelijk uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder toegelicht.

Zonwering

Breedte

Doordat de breedte van ieder raam varieert, is de prijs van de zonnescreen afhankelijk van het schermformaat dat bij uw huis past. De gemiddelde kosten voor het formaat van screens liggen tussen de  €150 en €270.

Bediening

U heeft bij het kopen van een zonnescreen de keuze uit handmatige of elektrische bediening. Wanneer u meer luxe en gemak wil voor de zonwering, dan kunt u het beste voor de elektrische bediening kiezen. Hiermee moet u echter wel rekening houden met hogere kosten dan bij de handmatige bediening. De gemiddelde kosten voor de bediening van screens liggen tussen de €35 en €360. 

Montage

De zonnescreen kunt u zelf monteren, maar u kunt er ook voor kiezen om dit over te laten aan een monteur. Dan weet u immer zeker dat de screen op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Het inschakelen van een monteur zal echter wel extra kosten bedragen. U kunt hierbij denken aan een kostenplaatje van tussen de €100 en €150.

 

Screens kopen in Utrecht

Wilt u graag een zonnescreen kopen in Utrecht en daarom achterhalen welke opties het meest geschikt zijn voor uw huis? Bij Heinen Zonwering is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen en een kostenplaatje te ontvangen van de verwachte kosten van uw zonwering. Profiteer zo snel van de voordelen van screens als zonwering!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen