Overkappingen en veranda’s

Buitenleven

Jezelf buiten thuisvoelen?

Uzelf buiten thuisvoelen? Dat kan onder andere door onze overkappingen, onze fraai afgewerkte veranda’s of onze glazen schuifdeuren.

Genieten van een wijntje op uw eigen terras? Met een overkapping of veranda van Heinen Zonwering geniet u jarenlang van deze extra sfeer.

Voor alle soorten van buitenleven kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een overkapping of het bouwen van een compleet nieuwe veranda. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

Voordelen overkappingen en veranda’s

 • Een groot deel van het jaar buiten zitten:
  Zelfs bij minder goed weer, bijvoorbeeld als het regent, maar de temperatuur wel aangenaam is, dan kun je gewoon onder de overkapping of in de veranda zitten!
 • Extra opbergruimte:
  Je hoeft niet meer de tuinmeubels te verplaatsen uit de tuin naar een droge plek binnenshuis, omdat je het gemakkelijk onder de overkapping of in de veranda kunt zetten.
 • Snelle en gemakkelijke plaatsing:
  De specialisten van Heinen Zonwering zullen er voor zorgen dat de overkapping of veranda snel en gemakkelijk wordt geplaatst.
 • Geen hinderlijke UV stralen:
  Door het materiaal wat wordt gebruikt voor de overkapping of veranda zal het zorgen dat de UV stralen worden tegengehouden. Wat slecht is voor jou en je meubels!

Materialen

Wat erg belangrijk is bij het kiezen van een overkapping of veranda, is van welk materiaal je de overkapping of veranda wilt. Er zijn diverse materialen waar je uit kunt kiezen. Elk materiaal heeft weer zijn eigen voordelen. De meest voorkomende materialen zijn PVC, glas, polycarbonaat, aluminium en hout.

Prijzen overkappingen en veranda’s

De prijs van een overkapping is afhankelijk van welk materiaal je kiest. Kwalitatief beter materiaal zal altijd leiden tot een hogere prijs. Maar hiervoor geldt ook; hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit en dus hoe langer de veranda meegaat. Daarnaast speelt ook de afmeting van de overkapping of veranda een rol. Hoe groter de overkapping of veranda hoe meer werk en materiaal erin zit, hoe hoger de prijs.

Overkapping of veranda bij Heinen Zonwering

Droomt u al een tijdje over een overkapping of veranda in uw tuin? Bij Heinen Zonwering bieden wij je altijd de scherpste prijs en vakmanschap. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u graag advies voor een overkapping of veranda? U kunt ons via het contactformulier gemakkelijk bereiken.

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Overkappingen en veranda's dealer

Genieten van een zwoele zomeravond op uw eigen terras? Met een overkapping of veranda van Heinen Zonwering geniet je niet alleen in de zomer van de buitenlucht.