Overkappingen en veranda’s

Buitenleven

Jezelf buiten thuisvoelen?

Uzelf buiten thuisvoelen? Dat kan onder andere door onze overkappingen, onze fraai afgewerkte veranda’s en onze glazen schuifdeuren.

Genieten van een wijntje op uw eigen terras? Met een overkapping of veranda van Heinen Zonwering geniet u jarenlang van deze extra sfeer.

Voor alle voorzieningen voor een fijn buitenleven bij uw huis kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een overkapping of het bouwen van een compleet nieuwe veranda. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

overkappingen en veranda's met glazen schuifdeuren

Wat zijn voordelen van overkappingen en veranda’s?

Tegenwoordig hebben veel huizen een overkapping of een veranda en dat is niet voor niets. Een overkapping of een veranda kent namelijk veel voordelen, namelijk:

 • Een groot deel van het jaar buiten zitten:
  Zelfs bij minder goed weer, bijvoorbeeld als het regent, maar de temperatuur wel aangenaam is, dan kun je gewoon onder de overkapping of in de veranda zitten!
 • Extra opbergruimte:
  Je hoeft niet meer de tuinmeubels te verplaatsen uit de tuin naar een droge plek binnenshuis, omdat je het gemakkelijk onder de overkapping of in de veranda kunt zetten.
 • Snelle en gemakkelijke plaatsing:
  De specialisten van Heinen Zonwering zullen er voor zorgen dat de overkapping of veranda snel en gemakkelijk wordt geplaatst.
 • Geen hinderlijke UV stralen:
  Door het materiaal wat wordt gebruikt voor de overkapping of veranda zal het zorgen dat de UV stralen worden tegengehouden. Wat slecht is voor jou en je meubels!

Materialen

Voor het maken van een overkapping of veranda zijn er verschillende materialen mogelijk. Wat erg belangrijk is bij het kiezen van een overkapping of veranda, is van welk materiaal u wilt dat de overkapping of veranda wordt gemaakt. Er zijn diverse materialen waar je uit kunt kiezen. Elk materiaal heeft weer zijn eigen voordelen. De meest voorkomende materialen zijn PVC, glas, polycarbonaat, aluminium en hout. Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen van de verschillende materialen zijn? Nee dan contact met ons op!

Prijzen overkappingen en veranda’s

De prijs van een overkapping is afhankelijk van welk materiaal je kiest. Kwalitatief beter materiaal zal altijd leiden tot een hogere prijs. Maar hiervoor geldt ook; hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit en dus hoe langer de veranda meegaat. Daarnaast speelt ook de afmeting van de overkapping of veranda een rol. Hoe groter de overkapping of veranda, hoe meer werk en materiaal erin zit, hoe hoger de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkapping of veranda bij Heinen Zonwering

Droomt u al een tijdje over een overkapping of veranda in uw tuin? Bij Heinen Zonwering bieden wij je altijd de scherpste prijs en vakmanschap. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u graag advies voor een overkapping of veranda? U kunt ons via het contactformulier gemakkelijk bereiken.

Zonwering en glazen schuifdeuren voor een overkapping

Wilt u nog een extra toevoeging aan uw veranda of overkapping voor extra comfort? Bij Heinen Zonwering zijn we gespecialiseerd in Zonwering. Voor uw woning binnen en buiten, maar ook voor uw veranda of overkapping hebben wij verschillende geschikte zonwering. Denk aan screens en zonneschermen.

Een overkapping en veranda is ideaal in de zomermaanden, maar toch zijn er ook koelere dagen waardoor buiten zitten niet meer comfortabel is. Glazen schuifdeuren zijn hiervoor dé oplossing! Hierdoor kan je vaker en langer genieten van uw buitenruimte. Bij Heinen Zonwering kunnen we ook dit realiseren voor uw veranda of overkapping. 

Vragen of advies nodig? Neem voor meer informatie over zonwering of glazen schuifdeuren voor een veranda of overkapping contact met ons op. Of lees meer via de volgende pagina’s: Glazen schuifdeuren & Zonwering

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Overkappingen en veranda's dealer

Genieten van een zwoele zomeravond op uw eigen terras? Met een overkapping of veranda van Heinen Zonwering geniet je niet alleen in de zomer van de buitenlucht.

  Prijs berekenen