Zonwering

Buiten zonwering

Maak van uw huis een thuis

Zonwering van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Wij gaan voor het beste resultaat.

Onmisbaar in ieder huis, buitenzonwering. Buitenzonwering beschermt namelijk tegen zonlicht, warmte en sluit aan op uw huis. Bij Heinen Zonwering maken en monteren wij alles op maat en geven wij het beste advies. Met onze jarenlange ervaring bieden wij hoogwaardige producten passend voor iedere woning.

Zonwering

Voordelen zonwering

Zonwering van topkwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Wij gaan voor het beste resultaat voor iedere woning. 

U kunt stellen dat buitenzonwering haast onmisbaar is in ieder huis. Het houdt zonlicht tegen doordat het aan de buitenkant van de ramen wordt geplaatst. Dit maakt dat buitenzonwering u beschermt tegen zonlicht en warmte, waardoor u een stuk gemakkelijker warme temperaturen doorkomt. Bovendien zorgt buitenzonwering voor meer verkoeling en afhankelijk van uw keuze kan zonwering ook zorgen voor schaduw in uw tuin. Binnen én buiten uw huis zijn dit nog meer voordelen:

 • Het zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis
 • Het geeft een sfeervolle toevoeging 
 • Het is energiebesparend
 • Het is privacy verhogend
 • Het kan dienen als inbraakpreventie
 • Het houdt verkleuring van interieur tegen

Verschillende soorten zonwering bij Heinen

Het doel van zonwering is om ramen, deuren, schuifpuien en zelfs terrassen op een sfeervolle en doeltreffende manier te beschermen tegen de zon. Welk type product het meest geschikt is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en het specifieke element dat u wilt beschermen tegen de zon. U heeft bij buitenzonwering de keuze uit diverse soorten, namelijk rolluiken, screens en zonneschermen, markiezen en uitvalschermen. Onze zonwering is perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Bovendien wordt u bij ons altijd voorzien van op maat gemaakte zonwering van hoge kwaliteit. Dit geheel afgestemd op uw wensen en ideeën voor het huis.

Prijzen zonwering

De prijzen voor buitenzonwering heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Het ene type is simpelweg duurder dan het andere. Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel gegarandeerd een effectieve buitenzonwering? Kies dan voor bijvoorbeeld een uitvalscherm. Door de eenvoudige constructie ligt deze prijs laag. De montage is een factor van hoe de prijs wordt vastgesteld. Een andere factor is de bediening. De goedkoopste mogelijkheid is handmatig. Een duurdere optie is elektrische bediening. Heb je meerdere buitenzonwering en wilt u deze allemaal bedienen? Dit kan ook, als u kiest voor elektrische bediening met afstandsbediening. Hier zit wel een hoger prijskaartje aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u advies welke type buitenzonwering het beste past bij uw huis en uw budget? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u geheel vrijblijvend advies, zodat u een stap dichter bent bij het beschikken over de juiste zonnescherm, rolluik of screens.

Veelgestelde vragen

Rolluiken houden de warmte het beste buiten huis.  Naast dat rolluiken kunnen zorgen voor een mooie uitstraling van je huis, heeft deze zonwering ook praktische voordelen. Een rolluik is namelijk volledig af te sluiten. Zon, warmte, geluid worden geweerd met rolluiken. Daarnaast is het ook nog inbraakwerend. 

Zonwering biedt verschillende voordelen, waaronder bescherming van UV-straling, het verminderen van warmte in huis, een mooie uitstraling aan uw huis en het creëeren van meer privacy. 

De prijs van zonwering hangt af van de afmeting, het materiaal en de installatiekosten, maar in de meeste gevallen zijn zonneschermen en basismodellen van screens de goedkoopste optie voor buitenzonwering.

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Zonwering dealer

Een gezellig samenzijn met familie en vrienden in de tuin, terwijl u ondertussen heerlijk geniet van de warme zon en het zonlicht. Het enige wat echter nog ontbreekt is de juiste bescherming tegen de zon om op een warme dag niet geheel weg te branden.

Zonwering biedt hiervoor de oplossing. Niet alleen biedt het meer schaduw en de nodige bescherming tegen lichtinval. Ook zorgt zonwering voor meer verkoeling in uw huis.

Wilt u graag zonwering kopen voor meer bescherming en schaduw tijdens warm weer? Bij Heinen Zonwering heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende type zonneschermen, rolluiken en screens.

Rolluiken

Onze rolluiken zijn van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we altijd voor het beste resultaat. En maken we van uw huis een thuis.

Wilt u geen last meer van slapeloze nachten door een onveilig gevoel, de warmte, de kou of geluidsoverlast? Rolluiken zijn hiervoor de oplossing! Bij Heinen Zonwering helpen wij u graag verder met uw keuze en de plaatsing van rolluiken.

Voordelen van rolluiken

Een rolluik kopen brengt een hoop voordelen met zich mee. Geen last meer van slapeloze nachten door de warmte of het geluid van buiten. Daarnaast beschermen rolluiken tegen inbraak en hevige weersomstandigheden. Rolluiken zijn een duurzame oplossing. De zonwering houdt in de zomer namelijk de warmte buiten en de koelte binnen. In de winter is dit precies andersom. Een voordeel voor uw energierekening! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan vooral contact met ons op. Heinen Zonwering heeft voor u de beste op maat gemaakte rolluiken.

Soorten en plaatsing van rolluiken

Het plaatsen van rolluiken kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Hieronder staat er kort samengevat wat voor soorten rolluiken mogelijk zijn en hoe de plaatsing hiervan in zijn werk gaat.

 • Ingebouwde rolluiken: deze optie is geschikt voor nieuwbouwwoningen. Doordat de rolluik direct wordt verwerkt, is de kast van de rolluik niet zichtbaar. Bij bestaande huizen zou de gevel moeten worden aangepast. 
 • Opgebouwde rolluiken: hierbij worden de rolluiken zo geplaatst dat het raam en de rolluikkast één geheel zijn.
 • Voorzetrolluiken: Deze zijn voor elke woning een oplossing. voorzetrolluiken kunnen ergens op of tussen worden geplaatst, er is geen tot weinig sloopwerk voor nodig.

Kosten rolluiken

De kosten van een rolluik worden bepaald door verschillende factoren. In de prijs wordt het soort materiaal, de afmeting, de bediening en de wijze van montage meegenomen. Bij materialen heb je de keuze uit kunststof, stalen of aluminium rolluiken. Voor de bediening geldt dat de goedkoopste mogelijkheid handmatige bediening is door middel van een koord. Voor meer bedieningsgemak kiest u voor een elektrische bediening. De prijs verschilt dus per raam en is afhankelijk van uw wensen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw raam? Vraag gerust hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Rolluiken bij Heinen Zonwering

Bij Heinen Zonwering bent u verzekerd van deskundigheid tegen de scherpste prijs. Wij zullen de gewenste rolluiken bij u thuis monteren. Heeft u eerst advies nodig? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Weet u zeker dat u een rolluik wilt aanschaffen en bent u benieuwd naar wat dit voor u gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u welk kostenplaatje u kunt verwachten voor uw rolluiken. Wij denken graag met u mee.

  Prijs berekenen