Zonwering

Buiten zonwering

Maak van uw huis een thuis

Zonwering van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Onmisbaar in ieder huis, buitenzonwering. Buitenzonwering beschermt u namelijk tegen zonlicht, warmte en sluit aan op uw huis. Bij Heinen Zonwering maken en monteren wij alles op maat en geven wij het beste advies.

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Zonwering dealer

Een gezellig samenzijn met familie en vrienden in de tuin, terwijl u ondertussen heerlijk geniet van de warme zon en het zonlicht. Het enige wat echter nog ontbreekt is de juiste bescherming tegen de zon om op een warme dag niet geheel weg te branden.

Een zonwering biedt hiervoor de oplossing. Niet alleen biedt het meer schaduw en de nodige bescherming tegen lichtinval. Ook zorgt de zonwering voor meer verkoeling in uw huis.

Wilt u graag een zonwering kopen voor meer bescherming en schaduw tijdens warm weer? Bij Heinen Zonwering heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende type zonweringen en modellen.

Rolluiken

Onze rolluiken zijn van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we altijd voor het beste resultaat. En maken we van uw huis een thuis.

Wilt u geen last meer van slapeloze nachten door een onveilig gevoel, de warmte, de kou of geluidsoverlast? Rolluiken zijn hiervoor de oplossing! Bij Heinen Zonwering helpen wij u graag verder met uw keuze en de plaatsing van rolluiken.

Voordelen van rolluiken

Een rolluik kopen brengt een hoop voordelen met zich mee. Geen last meer van slapeloze nachten door de warmte of het geluid van buiten. Daarnaast beschermen rolluiken tegen inbraak en hevige weersomstandigheden. Rolluiken zijn een duurzame oplossing. De zonwering houdt in de zomer namelijk de warmte buiten en de koelte binnen. In de winter is dit precies andersom. Een voordeel voor uw energierekening! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan vooral contact met ons op. Heinen Zonwering heeft voor u de beste op maat gemaakte rolluiken.

Soorten en plaatsing van rolluiken

Het plaatsen van rolluiken kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Hieronder staat er kort samengevat wat voor soorten rolluiken mogelijk zijn en hoe de plaatsing hiervan in zijn werk gaat.

  • Ingebouwde rolluiken: deze optie is geschikt voor nieuwbouwwoningen. Doordat de rolluik direct wordt verwerkt, is de kast van de rolluik niet zichtbaar. Bij bestaande huizen zou de gevel moeten worden aangepast. 
  • Opgebouwde rolluiken: hierbij worden de rolluiken zo geplaatst dat het raam en de rolluikkast één geheel zijn.
  • Voorzetrolluiken: Deze zijn voor elke woning een oplossing. voorzetrolluiken kunnen ergens op of tussen worden geplaatst, er is geen tot weinig sloopwerk voor nodig.

Kosten rolluiken

De kosten van een rolluik worden bepaald door verschillende factoren. In de prijs wordt het soort materiaal, de afmeting, de bediening en de wijze van montage meegenomen. Bij materialen heb je de keuze uit kunststof, stalen of aluminium rolluiken. Voor de bediening geldt dat de goedkoopste mogelijkheid handmatige bediening is door middel van een koord. Voor meer bedieningsgemak kiest u voor een elektrische bediening. De prijs verschilt dus per raam en is afhankelijk van uw wensen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw raam? Vraag gerust hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Rolluiken bij Heinen Zonwering

Bij Heinen Zonwering bent u verzekerd van deskundigheid tegen de scherpste prijs. Wij zullen de gewenste rolluiken bij u thuis monteren. Heeft u eerst advies nodig? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Weet u zeker dat u een rolluik wilt aanschaffen en bent u benieuwd naar wat dit voor u gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u welk kostenplaatje u kunt verwachten voor uw rolluiken. Wij denken graag met u mee.