Rolluiken

Buiten zonwering

Maak van uw huis een thuis

Rolluiken van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Geen last meer van slapeloze nachten door de warmte of het geluid van buiten, beschermt tegen inbraken en tegen hevige weersomstandigheden? Een rolluik van Heinen Zonwering is dan de beste oplossing.

Voor alle soorten zonwering kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een rolluik of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat! 

rolluiken

Voordelen van een rolluik

Een rolluik kopen brengt een hoop voordelen met zich mee. Geen last meer van slapeloze nachten door de warmte of het geluid van buiten. Daarnaast beschermt een rolluik tegen inbraak en hevige weersomstandigheden. Het is een een duurzame oplossing. De zonwering houdt in de zomer namelijk de warmte buiten en de koelte binnen. In de winter is dit precies andersom. Een voordeel voor uw energierekening! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan vooral contact met ons op. Heinen Zonwering heeft voor u de beste op maat gemaakte rolluiken.

Soorten en plaatsing van rolluiken

Het plaatsen van rolluiken kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Hieronder staat er kort samengevat wat voor soorten rolluiken mogelijk zijn en hoe de plaatsing hiervan in zijn werk gaat.

 • Inbouwrolluik: deze optie is geschikt voor nieuwbouwwoningen. Doordat de rolluik direct wordt verwerkt, is de kast van de rolluik niet zichtbaar. Bij bestaande huizen zou de gevel moeten worden aangepast. 
 • Opbouwrolluik: hierbij worden de rolluiken zo geplaatst dat het raam en de rolluik kast één geheel zijn.
 • Voorzetrolluik: deze zijn voor elke woning een oplossing. Een voorzetrolluik kan ergens op of tussen worden geplaatst, er is geen tot weinig sloopwerk voor nodig.

Rolluik op zonne energie

Makkelijk gemonteerd!

Koop je een rolluik op zonne energie dan ben je verzekerd van de meest eenvoudige montage, je hoeft namelijk geen kabel gaten te boren en elektra aan te sluiten. Een rolluik is volledig energieneutraal, ze wekken namelijk hun eigen energie op met het zonnepaneel. Daarnaast krijg je alle voordelen van een rolluik; zoals goede isolatie, volledige verduistering en een veilig gevoel.

Kosten rolluiken

De kosten van een rolluik worden bepaald door verschillende factoren. In de prijs wordt het soort materiaal, de afmeting, de bediening en de wijze van montage meegenomen. Bij materialen heb je de keuze uit kunststof, staal of aluminium. Voor de bediening geldt dat de goedkoopste mogelijkheid handmatige bediening is door middel van een koord. Voor meer bedieningsgemak kiest u voor een elektrische bediening. De prijs verschilt dus per raam en is afhankelijk van uw wensen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw raam? Vraag gerust hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Rolluiken bij Heinen Zonwering

Bij Heinen Zonwering bent u verzekerd van deskundigheid tegen de scherpste prijs. Wij zullen de gewenste rolluiken bij u thuis monteren. Heeft u eerst advies nodig? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Weet u zeker dat u een rolluik wilt aanschaffen en bent u benieuwd naar wat dit voor u gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u welk kostenplaatje u kunt verwachten voor uw rolluik. Wij denken graag met u mee.

Veelgestelde vragen over een rolluik

Een rolluik is een type zonwering dat bestaat uit horizontale lamellen die verticaal naar beneden rollen om een raam of deur te bedekken. Rolluiken kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden en bieden verschillende voordelen en zijn een multifunctioneel inzetbaar. Rolluiken zijn niet alleen handig, maar zorgen ook voor een mooie uitstraling van je huis. Een rolluik bij Heinen Zonwering is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij elk type raam is het mogelijk om een rolluik te monteren.

Rolluiken hebben naast een mooie uitstraling ook nog praktische voordelen. Ze houden de zon buiten op dagen met hoge temperaturen. Binnenshuis blijft het lekker koel. In de winter werkt het andersom, dan hebben rolluiken een isolerende functie. Dit zorgt voor een fijne temperatuur binnen én een lagere energierekening. Daarnaast hebben rolluiken een verduisterende werking. Het maakt niet uit welk moment van de dag het is, je kunt ervoor zorgen dat een kamer helemaal donker is. Naast een verduisterende werking hebben rolluiken ook een geluiddempende werking. Trillingen worden opgevangen en dempt het geluid van buitenaf!

Rolluiken houden zeker warmte tegen. De rolluiken sluiten uw volledige raam af, waardoor de warmte buiten blijft wanneer de temperaturen stijgen. Daarnaast helpen rolluiken ook bij het tegengaan van de kou in huis. 

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Rolluiken dealer

Onze rolluiken zijn van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we altijd voor het beste resultaat. En maken we van uw huis een thuis.

Wilt u geen last meer van slapeloze nachten door een onveilig gevoel, de warmte, de kou of geluidsoverlast? Een rolluik is hiervoor de oplossing! Bij Heinen Zonwering helpen wij u graag verder met uw keuze en de plaatsing van een rolluik.

Rolluiken

Rolluiken hebben naast een mooie uitstraling ook nog praktische voordelen. Ze houden de zon buiten op dagen met hoge temperaturen. Binnenshuis blijft het lekker koel. In de winter werkt het andersom, dan hebben rolluiken een isolerende functie. Dit zorgt voor een fijne temperatuur binnen én een lagere energierekening.

Rolluik op zonne energie

Makkelijk gemonteerd!

Koop je een rolluik op zonne energie dan ben je verzekerd van de meest eenvoudige montage, je hoeft namelijk geen kabel gaten te boren en elektra aan te sluiten. De rolluiken zijn volledig energieneutraal, ze wekken namelijk hun eigen energie op met het zonnepaneel. Daarnaast krijg je alle voordelen van een rolluik; zoals goede isolatie, volledige verduistering en een veilig gevoel.

Veelgestelde vragen over rolluiken

Rolluiken zijn een vorm van zonwering. Ze bieden veel voordelen en zijn een multifunctioneel inzetbaar. Niet alleen handig, maar zorgen ook voor een mooie uitstraling van je huis. De rolluiken bij Zonly zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij elk type raam is het mogelijk om een rolluik te monteren.

Rolluiken hebben naast een mooie uitstraling ook nog praktische voordelen. Ze houden de zon buiten op dagen met hoge temperaturen. Binnenshuis blijft het lekker koel. In de winter werkt het andersom, dan hebben rolluiken een isolerende functie. Dit zorgt voor een fijne temperatuur binnen én een lagere energierekening. Daarnaast hebben rolluiken een verduisterende werking. Het maakt niet uit welk moment van de dag het is, je kunt ervoor zorgen dat een kamer helemaal donker is. Naast een verduisterende werking hebben rolluiken ook een geluiddempende werking. Trillingen worden opgevangen en dempt het geluid van buitenaf!

De kosten van rolluiken zijn afhankelijk van verschillende factoren. één van deze factoren is de afmeting van het rolluik. Een andere grote factor is het type bediening. Je hebt de keuze uit handbediening, dit is de goedkopere soort bediening. Heb je graag wat meer gebruiksgemak? Kies dan voor motorbediening. Hiermee kan je het rolluik elektrisch bedienen.

Naast rolluiken, heb je bij ons ook de keuze uit mooie, moderne screens of  zonneschermen!

Zonwering

Zonwering van topkwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

U kunt stellen dat buitenzonwering haast onmisbaar is in ieder huis. Buitenzonwering houdt zonlicht tegen doordat het aan de buitenkant van de ramen wordt geplaatst. Dit maakt dat buitenzonwering u beschermt tegen zonlicht en warmte, waardoor u een stuk gemakkelijker warme temperaturen doorkomt. Bovendien zorgt buitenzonwering voor meer verkoeling. Binnen én buiten uw huis.

Voordelen zonwering

 • Zonwering zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis.
 • Zonwering geeft een sfeervolle toevoeging. 
 • Zonwering is energiebesparend.
 • Zonwering is privacy verhogend.
 • Zonwering kan dienen als inbraakpreventie.
 • Zonwering zorgt voor geen verkleuring van interieur

Soorten zonwering

U heeft bij buitenzonwering de keuze uit diverse type zonweringen, namelijk rolluiken, screens en zonneschermen. Onze zonwering is perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Bovendien wordt u bij ons altijd voorzien van op maat gemaakte zonwering van hoge kwaliteit. Dit geheel afgestemd op uw wensen en ideeën voor het huis.

Prijzen zonwering

De prijzen voor buitenzonwering heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Het ene type buitenzonwering is simpelweg duurder dan het andere. Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel gegarandeerd een effectieve buitenzonwering? Kies dan voor bijvoorbeeld een uitvalscherm. Door de eenvoudige constructie ligt deze prijs laag. De montage is een factor van hoe de prijs wordt vastgesteld. Een andere factor is de bediening. De goedkoopste mogelijkheid is handmatig. Een duurdere optie is elektrische bediening. Heb je meerdere buitenzonwering en wilt u deze allemaal bedienen? Dit kan ook, als u kiest voor elektrische bediening met afstandsbediening. Hier zit wel een hoger prijskaartje aan.

Wilt u advies welke type buitenzonwering het beste past bij uw huis en uw budget? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u geheel vrijblijvend advies, zodat u een stap verder bent bij het beschikken over een zonwering in huis.

  Prijs berekenen