Zonwering Hilversum

Heinen zonwering

Heinen Zonwering: uw zonwering dealer in Hilversum

Met een zonwering creëert u niet alleen een gezellige sfeer op uw terras. Door de aanschaf van een zonwering kunt u namelijk ook in de schaduw genieten van de zon als u het even te warm heeft. Een zonwering biedt de juiste bescherming tegen zonlicht. Bovendien zorgt het voor meer verkoeling in uw huis tijdens warme zomerdagen.

U kunt hierbij kiezen voor het model dat het beste bij uw terras of huis past. Waarom kiezen voor Heinen Zonwering? Omdat onze zonweringen perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant zijn. Het is dus de ideale zonwering voor buiten om in diverse weersomstandigheden te kunnen genieten van uw tuin.

Soorten zonwering
Er zijn vijf veel voorkomende soorten zonwering waar u uit kunt kiezen voor uw huis. Deze soorten zonwering zijn:

  • Rolluiken: een rolluik is een luik die strak langs uw raam wordt gemonteerd. U heeft bij een rolluik de keuze uit de materialen kunststof of aluminium. De rolluik wordt bediend met een handmatige trekkoord, een elektrische wandschakelaar of een kettingmechanisme.
  • Screens zonwering: heeft u weinig ruimte, maar wilt u wel graag een zonwering voor uw huis? Dan zijn screens een goed alternatief. Screens voor zonwering nemen weinig ruimte in beslag, doordat u ze verticaal kunt openen en sluiten. Daarom steken er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis, waardoor de vrije doorloop langs uw ramen wordt behouden. Screens maken het voor ieder huis mogelijk om toch een zonwering te hebben voor de warme zomerdagen.
  • Knikarmscherm: mocht u een zonnescherm boven uw terras willen plaatsen, dan raden wij u aan om voor een knikarmscherm te kiezen. De armen waarmee het scherm wordt uitgezet, zitten vlak onder het doek. Hierdoor kunt u goed onder het knikarmscherm doorlopen.
  • Uitvalschermen: uitvalschermen zijn het meest populair om aan te schaffen. Dit omdat uitvalschermen eenvoudig zijn om te installeren en bedienen. Daardoor is deze soort zonwering ook goedkoper ten opzichte van andere soorten zonweringen.
  • Markiezen: bent u op zoek naar een zonwering met een elegant en karakteristiek uiterlijk? Dan zijn markiezen de beste optie voor u. Markiezen hebben namelijk een zeer stijlvolle uitstraling en zorgt voor een warmere uitstraling van uw huis. Een markies heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen.

 

Wat kost een zonwering?

Bent u van plan om binnenkort een zonwering te kopen? Bereken dan nu online welke zonwering (met de scherpste prijzen in Hilversum) het beste bij uw budget past. U kunt hier zelf uw zonwering online uitrekenen, de laagste prijs ontvangen met lokale zekerheid en montage door Heinen Zonwering. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Wilt u de zonwering direct laten inmeten en monteren? Dan regelen wij dat ook voor u.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.