Horren

Horren

Maak van uw huis een thuis

Een sfeervolle aanvulling op de inrichting van uw huis. Bij Heinen Zonwering zijn horren beschikbaar in alle soorten en maten en in verschillende kleuren. 

Een hor moet niet alleen functioneel, maar ook sfeervol zijn. Daarnaast wilt u altijd en overal kunnen genieten van de frisse buitenlucht en wilt u insecten buiten uw huis houden.

Bij Heinen Zonwering leveren wij de horren voor plaatsing binnen- en buitenshuis. Onze collectie horren zijn van hoge kwaliteit, op maat gemaakt en beschikbaar tegen de scherpste prijzen. 

Horren op maat bij Heinen Zonwering

Er zijn veel verschillende soorten horren. Bij het uitkiezen van een hor speelt de functionaliteit een rol, maar de hor moet ook binnen de sfeer van het huis passen! Bij Heinen Zonwering leveren wij horren voor plaatsing binnen- en buitenshuis. Omdat iedere deur of raam over andere afmetingen beschikt, leveren wij een hor op maat gemaakt. Zo beschikt u over een hor die perfect aansluit in uw huis. Bovendien zijn onze horren van hoge kwaliteit en dat tegen de scherpste prijzen. 

Wilt u graag een hor plaatsen in uw huis en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Soorten Horren

Er zijn horren voor zowel deuren als voor ramen. Hierbinnen is er keuze uit verschillende soorten. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje hieronder. We maken hierbij onderscheid tussen raam- en deurhorren:

Raamhorren

  • Vaste hor: deze hor kan heel het jaar bij het raam blijven zitten
  • Inzethor: deze hor wordt ook wel een inklemhor genoemd. Deze hor is gemakkelijk te plaatsen
  • Rolhor: een rolhor is, zoals de naam zegt, makkelijk oprolbaar. Het gaas gedeelte is op te rollen van beneden naar boven
  • Plisséhor: deze hor schuif je gemakkelijk open en dicht

 

Hordeuren:

  • Vaste hordeur: met een vaste hordeur ben je verzekerd van een hordeur die robuust is gebouwd en lang mee gaat.
  • Rolhordeur: een rolhordeur wordt opgebouwd in cassette die op of aan de zijkant van je deurkozijn wordt bevestigd. 
  • Plisséhordeur: deze hor schuif je gemakkelijk open en dicht.

Voordelen Horren

Horren zijn de beste oplossing voor het tegengaan van muggen of ander ongedierte in uw huis. U kunt zorgeloos frisse lucht binnenlaten, waardoor u overdag het huis kan ventileren en tijdens het slapen gerust uw raam open kan laten. Heeft u toevallig ook last van hooikoorts? Dan komt een hor ook heel goed van pas. Heinen zonwering biedt namelijk ook een horsoort aan met speciaal pollenwerend gaas. De rondzwevende pollen worden zo voor een gedeelte tegen gehouden. Heinen zonwering kijkt samen met u naar de beste optie.

Horren plaatsen door Heinen Zonwering

De medewerkers van Heinen zonwering staan altijd voor u klaar via Whatsapp, telefoon of mail. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen voor op maat gemaakte horren op basis van uw voorkeur. En vervolgens plaatsen we het zorgvuldig op uw gewenste plek. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Dan kunt u middels onderstaande knop een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u een op maat gemaakte prijsindicatie voor de raamhor of deurhor van uw wensen. Wij helpen u graag. 

Wilt u naast horren ook zonwering aan uw huis toevoegen? Bekijk dan hier onze zonwering soorten. Bekijk hier dan onze soorten zonwering.

Veelgestelde vragen over horren

Ja, de meeste horren zijn makken te instaleren. Ze worden meestal geleverd met montage-instructies en vereisen geen ingewikkelde vaardigheden of gereedschappen. 

Ja, iedere raam of deur heeft een andere afmeting daarom maken wij bij Heinen Zonwering horren op maat. Zo kunnen we een raam- of deurhor op maat maken voor iedere woning. 

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
hor dealer

Een sfeervolle aanvulling op de inrichting van uw huis. Bij Heinen Zonwering zijn horren beschikbaar in alle soorten en maten.

Het is een warme zomeravond en u wilt graag ontspannen in uw woonkamer of slaapkamer met de ramen en deuren open voor frisse lucht. Echter, staat het huis vervolgens vol met muggen en andere insecten. Niets is vervelender dan dit. Een hor aanschaffen is de oplossing. Door het aanschaffen van een hor kunt u het huis laten doorluchten én ontspannen in uw huis zitten.

    Prijs berekenen