Horren

Horren

Maak van uw huis een thuis

Een sfeervolle aanvulling op de inrichting van uw huis. Bij Heinen Zonwering zijn horren beschikbaar in alle soorten en maten.

Een hor moet niet alleen functioneel, maar ook sfeervol zijn. Daarnaast wilt u altijd en overal kunnen genieten van de frisse buitenlucht en wilt u insecten buiten uw huis houden.

Bij Heinen Zonwering leveren wij de horren voor plaatsing binnen- en buitenshuis. Onze horren zijn van hoge kwaliteit, op maat gemaakt en beschikbaar tegen de scherpste prijzen. 

Horren

Er zijn veel verschillende soorten horren. Bij het uitkiezen van een hor speelt de functionaliteit een rol, maar de hor moet ook binnen de sfeer van het huis passen! Bij Heinen Zonwering leveren wij horren voor plaatsing binnen- en buitenshuis. Omdat iedere deur of raam over andere afmetingen beschikt, leveren wij op maat gemaakte horren. Zo beschikt u over een hor die perfect aansluit in uw huis. Bovendien zijn onze horren van hoge kwaliteit en dat tegen de scherpste prijzen. 

Wilt u graag horren plaatsen in huis en meer informatie over de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Soorten Horren

Er zijn horren voor zowel deuren als voor ramen. Hierbinnen is er keuze uit verschillende soorten horren. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje hieronder. We maken hierbij onderscheid tussen raamhorren en deurhorren:

Raamhorren

  • Vaste hor: deze hor kan heel het jaar bij het raam blijven zitten.
  • Inzethor: deze hor ook wel een inklemhor genoemd. Deze hor is gemakkelijk te plaatsen.
  • Rolhor: deze hor is oprolbaar. Het gaas gedeelte is op te rollen van beneden naar boven.
  • Plisséhor: deze hor schuif je gemakkelijk open en dicht. 

 

Hordeuren:

  • Vaste hordeur: met een vaste hordeur ben je verzekerd van een hordeur die robuust is gebouwd en lang mee gaat.
  • Rolhordeur: een rolhordeur wordt opgebouwd in cassette die op of aan de zijkant van je deurkozijn wordt bevestigd. 
  • Plisséhordeur: deze hor schuif je gemakkelijk open en dicht. 
  • Vliegengordijn: deze hor hoef je niet te openen. Je kunt er gewoon doorheen lopen en dan valt de hor vervolgens weer op zijn plaats. 

Voordelen Horren

Horren zijn de oplossing voor muggen of ander ongedierte in uw huis. U kunt zorgeloos frisse lucht binnenlaten. Heeft u toevallig ook last van hooikoorts? Dan komt een hor ook heel goed van pas. Heinen zonwering biedt ook horren met speciaal pollenwerend gaas. De rondzwevende pollen worden zo voor een gedeelte tegen gehouden. Heinen zonwering kijkt samen met u naar de beste optie. 

Horren plaatsen door Heinen Zonwering?

De medewerkers van Heinen zonwering staan altijd voor u klaar via Whatsapp, telefoon of mail. Wij zorgen voor op maat gemaakte horren op basis van uw voorkeur. En vervolgens plaatsen we de horren zorgvuldig op uw gewenste plek. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Dan kunt u middels onderstaande knop een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u een op maat gemaakte prijsindicatie voor de raamhor of deurhor van uw wensen. Wij helpen u graag. 

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
hor dealer

Een sfeervolle aanvulling op de inrichting van uw huis. Bij Heinen Zonwering zijn horren beschikbaar in alle soorten en maten.

Het is een warme zomeravond en u wilt graag ontspannen in uw woonkamer of slaapkamer met de ramen en deuren open voor frisse lucht. Echter, staat het huis vervolgens vol met muggen en andere insecten. Niets is vervelender dan dit. Een hor aanschaffen is de oplossing. Door het aanschaffen van horren kunt u het huis laten doorluchten én ontspannen in uw huis zitten.