Screens

Buiten zonwering

Screens van topkwaliteit

Screens van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Een extra scherm voor het raam, wat uw interieur beschermt tegen zon en warmte. De screens van Heinen Zonwering zijn compact en eenvoudig te installeren.

Voor alle soorten buitenzonwering kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een rolluik of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Zonwering dealer

Een gezellig samenzijn met familie en vrienden in de tuin, terwijl u ondertussen heerlijk geniet van de warme zon en het zonlicht. Het enige wat echter nog ontbreekt is de juiste bescherming tegen de zon om op een warme dag niet geheel weg te branden.

Een zonwering biedt hiervoor de oplossing. Niet alleen biedt het meer schaduw en de nodige bescherming tegen lichtinval. Ook zorgt de zonwering voor meer verkoeling in uw huis.

Wilt u graag een zonwering kopen voor meer bescherming en schaduw tijdens warm weer? Bij Heinen Zonwering heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende type zonweringen en modellen.

Screens

Onze screens zijn van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we altijd voor het beste resultaat. En maken we van uw huis een thuis.

Zelfs op de warmste dagen houdt u het hoofd én huis koel door screens. Screens zijn uitermate geschikt voor uw huis, omdat u op een zonnige dag het zicht naar buiten kunt houden en tegelijkertijd een goede isolatie ervaart. De zon wordt door screens op een effectieve manier geweerd. Meer weten over het plaatsen van screens door Heinen Zonwering? Wij informeren u graag.

Soorten Screens

Bij het plaatsen van screens heeft u de keuze  uit een zipscreen (ook wel windvast screen/ritsscreen genoemd) of een standaard screen. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast screen/ritsscreen): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek. 
  • Standaard screen: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders, waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het screen.

Kosten screens

De kosten van screens hangen af van onder andere het type screen, de bediening en de montage. We maken een onderscheid in een zipscreen en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hier wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past.

Plaatsing door Heinen Zonwering

De specialisten van Heinen Zonwering kijken met u naar de beste mogelijkheid voor uw huis. Hierbij wordt uw smaak en budget meegenomen in het proces.  Nog meer vragen na het lezen van de bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon. Heeft u geen vragen, maar bent u wel benieuwd naar de kosten van screens plaatsen in uw woning? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met u mee!