Screens

Buiten zonwering

Screens van topkwaliteit

Screens van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Een extra scherm voor het raam, wat uw interieur beschermt tegen zon en warmte? Dan zijn screens van Heinen Zonwering de perfecte oplossing. Met screens kunt u op een subtiele en mooie manier uw huis of kantoor beschermen tegen de zon. De screens van Heinen Zonwering zijn compact en eenvoudig te installeren. 

Voor alle soorten zonwering kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een rolluik of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

screens - kosten screens

Wat zijn de voordelen van screens?

Screens zijn uitermate geschikt voor uw huis of bedrijfspand. Zelfs op de warmste dagen van het jaar zorgen de zonweringsdoeken ervoor dat uw huis koel blijft. De zon wordt op een effectieve manier geweerd, waardoor je een goede isolatie ervaart. Een ander voordeel van is dat je het zicht naar buiten kunt behouden, maar er kan niet van buiten naar binnen gekeken worden. Je voorkomt daardoor hinderlijke schitteringen op je televisie of beeldscherm. Bovendien zijn screens erg smal, waardoor ze aan de buitenkant van het raam weinig ruimte in beslag nemen. Meer weten over het plaatsen van zonwering door Heinen Zonwering? Wij informeren u graag.

Welke soorten screens zijn er?

Bij het plaatsen van screens heeft u de keuze  uit een zipscreen (ook wel windvast screen/ritsscreen genoemd) of een standaard screen. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast screen/ritsscreen): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek. 
  • Standaard screen: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

Kosten screens

De kosten van screens hangen af van onder andere het type screen, de bediening en de montage. We maken een onderscheid in een zipscreen en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hier wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Lees hier meer over de kosten van screens.

Plaatsing door Heinen Zonwering

De specialisten van Heinen Zonwering kijken met u naar de beste mogelijkheid voor uw huis. Hierbij wordt uw smaak en budget meegenomen in het proces. Nog meer vragen na het lezen van de bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon. Heeft u geen vragen, maar bent u wel benieuwd naar de kosten van screens plaatsen in uw woning? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met u mee!

Veelgestelde vragen over screens

Screens zorgen voor een trendy uitstraling van uw huis. Naast het uiterlijk, hebben ze ook veel praktische voordelen. Denk aan het buiten houden van de hitte of het verduisteren van een kamer. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten doeken in verschillende transparanties. Voor ieder wat wils!

Screens hebben verschillende voordelen. Ten eerste houdt het de zon tegen op warme zomerdagen. Daarnaast kan je door de keuze uit verschillende doeken en transparanties, de lichtinval geheel naar eigen hand zetten. De doeken zijn weersbestendig en ze zorgen er tevens voor dat de ramen schoner blijven – handig! Naast al deze praktische voordelen hebben screens ook nog eens een mooie uitstraling!

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Screen dealer

Zelfs op de warmste dagen houdt u het hoofd én huis koel door screens. Ze zijn uitermate geschikt voor uw huis, omdat u op een zonnige dag het zicht naar buiten kunt houden en tegelijkertijd een goede isolatie ervaart. De zon wordt door screens op een effectieve manier geweerd. Meer weten over het plaatsen van zonwering door Heinen Zonwering? Wij informeren u graag.

    Prijs berekenen