Raamdecoratie

Raamdecoratie

Maak van uw huis een thuis

Maak van uw huis een thuis. Bij Heinen Zonwering hebben wij raamdecoratie voor iedere smaak, bij ons bent u op het goede adres.

Het vinden van de juiste raamdecoratie kan soms ingewikkeld zijn. Denk daarbij aan het soort of de maat waaraan het moet voldoen. Heinen Zonwering helpt u daarbij en maakt, samen met u, van uw huis een thuis.

Samen werken we in overleg tot het beste resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat u voor de scherpste prijs dé ideale zonwering voor uw raam krijgt.

Raamdecoratie

Waarom wij de scherpste prijs hebben:

Het vinden van de juiste raamdecoratie kan soms ingewikkeld zijn. Denk daarbij aan het soort of de maat waaraan het moet voldoen. Voor iedere ruimte is er een passende oplossing, wat tegelijk ook een sfeervolle uitstraling kan bieden in uw huis. Heinen Zonwering helpt u daarbij en maakt, samen met u, van uw huis een thuis.

De raamdecoratie van Heinen Zonwering is voorzien van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor elk type raam zorgen wij voor op maat gemaakte raamdecoratie. Dit doen wij dankzij ons uitgebreide assortiment van verschillende soorten zonwering. 

Samen werken we in overleg tot het beste resultaat. Zo zorgen wij ervoor dat u voor de scherpste prijs dé ideale zonwering voor uw raam krijgt. Één die perfect aansluit op uw interieur!

Soorten raamdecoratie

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie waar u aan kunt denken bij het maken van uw keuze. Wij zetten de verschillende soorten graag voor u op een rijtje. 

  • Jaloezieën: De lichtinval wordt gemakkelijk veranderd en dit allemaal in één handomdraai. Er is keus tussen houten, aluminium en pvc jaloezieën. Erg praktisch én decoratief. 
  • Plisségordijnen: Deze type gordijnen zijn elegant, sfeervol en functioneel. Plisségordijnen kenmerken zich door de plooien in de stof. U bepaalt zelf de hoeveelheid privacy en lichtinval. U kunt de gordijnen strak opvouwen, maar ook helemaal uitvouwen.
  • Vouwgordijnen: Deze type gordijnen onderscheiden zich van andere raambekleding doordat ze gelijkmatig zigzaggend opstapelen bij het openen. Een vouwgordijn wordt bediend met een koord of een ketting.
  • Rolgordijnen: Rolgordijnen zorgen voor volledige verduistering, ideaal voor de slaapkamer. Bij dakramen worden rolgordijnen vaak gebruikt. Door middel van geleiders blijft het rolgordijn bij een dakraam aan het raam zitten.
  • Gordijnen: Dit zijn echte sfeerbepalers voor uw ruimte. Ze zijn in veel verschillende soorten stoffen en kleuren beschikbaar.
  • Shutters: Een shutter geeft je ruimte een luxe en landelijke uitstraling. Shutters zijn binnenluiken. Ze zijn opgebouwd uit draaibare lamellen en kunt ze openklappen. 

De voordelen van raamdecoratie

Raamdecoratie heeft een praktische functie. U bepaalt door middel van raamdecoratie de hoeveelheid privacy en lichtinval. Woont u in een drukke straat en wilt u de inkijk van buitenaf verminderen? Of schijnt de zon net via een raam op uw scherm? Zonwering voor uw raam is de oplossing. Daarnaast heeft zonwering voor uw raam niet alleen een praktische functie, het zorgt namelijk ook voor decoratie binnen uw huis. Heinen Zonwering kijkt samen met u naar het interieur en de passende mogelijkheden.

Raamdecoratie plaatsen door Heinen Zonwering?

U kunt ten alle tijden contact opnemen met Heinen Zonwering. Wij zijn uw directe aanspreekpunt. Heeft u vragen of weet u niet precies welke raamdecoratie bij u en uw huis past? Wij staan voor u klaar! Daarnaast zorgen wij voor het op maat maken van de zonwering én het plaatsen hiervan. 

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van raamdecoratie en wilt u graag een indicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen een offerte op maat op, afgestemd op uw persoonlijke wensen en uw woning.

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Raamdecoratie dealer

Maak van uw huis een thuis. Bij Heinen Zonwering hebben wij raamdecoratie voor iedere smaak. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Heeft u soms last van de zon die door het raam schijnt wanneer u thuis achter uw laptop aan het werk bent? Of valt u in uw slecht verduisterde slaapkamer nogal moeilijk in slaap? Heinen Zonwering heeft voor u de oplossing: op maat gemaakte raamdecoratie! Vooral tijdens de zomerperiode kan zonwering voor uw raam voordelen opleveren. Echter, zonwering is in de winterperiode ook niet weg te denken wanneer u wat meer privacy én een sfeervolle uitstraling wilt. Voor welke ruimte in huis u ook beslist om zonwering te kopen: bij Heinen Zonwering beschikken wij over de raamdecoratie die perfect aansluit op uw wensen voor het huis en de deskundigheid voor het plaatsen hiervan.

    Prijs berekenen