Screens Utrecht

Heinen zonwering

Een screen kopen in Utrecht?

Tijdens de warme zomerdagen doet u niets liever dan de hele dag buiten in de tuin van de zon te genieten. Er is alleen één nadeel: het is zonder een zonwering te warm om de hele dag buiten te zitten zonder enige schaduw. Bovendien kan het leiden tot meer warmte in uw huis. Heeft u altijd gedacht dat u de ruimte niet had voor een zonwering, maar wilt u dit het liefst wel aanschaffen voor uw huis? Maakt u zich dan geen zorgen. Er is hier een oplossing voor, namelijk een zonnescreen!

Wilt u graag een screen kopen in Utrecht en bent u benieuwd naar de voordelen en kosten van de zonwering? Wij lichten dit graag voor u toe!

zonnescreen

De voordelen van screens

Tijdens de warme dagen bieden screens niet alleen een fijne schaduw in uw tuin. U kunt met deze zonwering namelijk ook genieten van meer verkoeling in uw huis, zelfs als u al over een airco beschikt. Een ander groot voordeel is dat screens weinig ruimte in beslag nemen, doordat u ze verticaal kunt openen en sluiten. Daarnaast biedt de zonwering meer privacy, omdat mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken.

Deze afscherming zorgt er tevens voor dat uw interieur tegen zonlicht wordt beschermd. Bovendien leidt de koelte door de zonwering voor meer energiebesparing. Hierdoor kunt u besparen op energiekosten.

Wij leveren screens die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor op maat gemaakte screens in Utrecht van topkwaliteit kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

Wat zijn de kosten van screens?

De kosten van screens hangen af van een aantal factoren, namelijk de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hier toegelicht.

Ga voor de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen van screens geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor uw huis zijn om zonwering in Utrecht te kopen? Dan helpen wij u hier graag mee! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een kostenplaatje te ontvangen dat aansluit op uw wensen van het huis. Zo weet u precies wat de kosten zijn van screens voor uw huis en kunt u snel profiteren van de voordelen ervan als zonwering!

Bent u toch op zoek naar een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.