Zonneschermen

Buiten zonwering

Zonnescherm van topkwaliteit

Zonneschermen van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Wilt u in de zomer nog meer genieten van het buitenleven? Dan is een zonnescherm een waardevolle aanvulling. Een zonnescherm van Heinen Zonwering beschermt u tegen de zon en zorgt voor schaduw op uw terras of balkon, waardoor het in de ruimte eronder heerlijk te verdragen is.

Voor alle verschillende soorten zonwering kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een rolluik, het plaatsen van screens of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm. Bij Heinen Zonwering staat kunnen we dit allemaal realiseren. De klant centraal. We zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

zonnescherm - knikarmscherm bij Heinen Zonwering - Kosten knikarmscherm

Voordelen zonneschermen

Zonneschermen kennen veel voordelen. Met een zonnescherm kunt u tijdens een zomerse dag genieten van het buitenleven zonder dat u in de brandende zon zit. Met een zonnescherm creëer je een aangename schaduw op uw terras. Bovendien zijn zonneschermen ideaal om uw huis koeler te houden. Doordat er geen direct zonlicht naar binnen komt, warmt uw woning minder snel op. Zo geniet je binnen en buiten van het zonnescherm.

Heeft u een balkon en wilt u uit de zon zitten? Dan is een zonnescherm de perfecte oplossing. Met een zonnescherm voorkomt u dat er een wiebelende parasol ruimte op uw balkon inneemt. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Daarnaast zijn de schermen niet alleen functioneel, ze kunnen ook een extra decoratie aan uw huis toevoegen! Hieronder staat meer informatie beschreven over de soorten en kosten van zonneschermen.

Soorten zonneschermen

Er zijn verschillende type schermen waar u uit kunt kiezen. Deze zijn:

  • Knikarmzonnescherm: dit scherm schuift horizontaal uit met een lichte helling. Hierbij bevinden de armen zich direct onder het scherm. Dit betekent dat je eronder makkelijk kunt zitten en lopen. Je terras wordt vergroot en als het ware bij de woonkamer betrokken. 
  • Uitvalscherm: een uitvalscherm wordt geplaatst op een plek waar geen vrije uitloop nodig is. Hij hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarm zonnescherm.
  • Markiezen: dit is een traditioneel type als we het hebben over zonneschermen. Markiezen passen perfect bij een klassieke woning, maar misstaat een modern huis ook niet. Tevens wordt het licht vanaf de zijkanten tegengehouden. 

Kosten zonneschermen

De kosten van een zonnescherm liggen aan de breedte, soort bediening en de montage van het zonnescherm. Hoe breder het scherm moet zijn, hoe hoger de prijs zal zijn. Daarnaast heeft de keuze tussen een handmatige of elektrische bediening ook invloed op de prijs. Heeft u een lager budget? Kies dan voor handmatige bediening. Anderzijds kunt u ook kiezen voor elektrische bediening door middel van bijvoorbeeld een afstandsbediening. Als laatste is de montage ook een factor die een rol speelt bij de prijs bepaling van een zonnescherm. Bij knikarmzonneschermen zal bijvoorbeeld de montage wat ingewikkelder zijn dan bij een uitvalscherm.

Zonneschermen kopen bij Heinen zonwering?

Heinen Zonwering maakt op maat gemaakte schermen voor u. Samen kijken we naar het beste zonnescherm, eentje die past bij uw smaak, huis en budget. Als u nog vragen heeft of u wilt de mogelijkheden bespreken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u graag een kostenplaatje zien? Vraag dan een offerte aan. We sturen u een op maat gemaakte indicatie op.

Veelgestelde vragen over zonneschermen

Ben je op zoek naar een geschikt zonnescherm voor jouw huis? Dan ben je bij Heinen Zonwering aan het juiste adres. Tijdens de warme zomermaanden is een zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd, onmisbaar voor jouw terras. Je creëert gemakkelijk schaduwplekken waardoor je heerlijk buiten kunt zitten, zonder oververhit te raken. Bij Heinen Zonwering vind je op maat gemaakte zonneschermen!

Het aanschaffen van een zonnescherm is een goede keuze! Er zijn namelijk een hoop voordelen aan het hebben van een zonnescherm. Hieronder staan ze opgesomd:

  • Creëert schaduwplekken
  • Houdt warmte buiten
  • Ongehinderde doorloop
  • Luxe uitstraling

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Zonneschermen dealer

Onze zonneschermen zijn van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we altijd voor het beste resultaat. En maken we van uw huis een thuis.

Met de zonneschermen van Heinen Zonwering kunt u in de schaduw op uw terras of balkon heerlijk genieten van een drankje en een boek. U hoeft niet meer met knijpende ogen in de zon te zitten en u smelt niet weg door de schaduwplek die is gecreëerd. Daarnaast zijn zonneschermen niet alleen functioneel, ze kunnen ook een extra decoratie aan uw huis toevoegen! Hieronder staat meer informatie beschreven over de soorten en kosten van zonneschermen.

    Prijs berekenen