Zonwering Utrecht

Heinen zonwering

Heinen Zonwering: uw zonwering dealer in Utrecht

U zorgt met zonwering niet alleen voor een gezellige sfeer op uw terras, maar het biedt ook de juiste bescherming tegen zonlicht. Met een zonwering kunt u namelijk heerlijk van de schaduw genieten als u het even te warm heeft in de zon. Ook biedt het meer verkoeling in uw huis tijdens de warme zomerdagen.

De terrasschermen van Heinen Zonwering zijn verkrijgbaar met knikarmschermen of met uitvalschermen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, zodat u tot het model kunt komen dat het beste bij uw terras of huis past. Waarom kiezen voor Heinen Zonwering? Onze zonweringen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Daarom beschikken wij over de ideale zonwering voor buiten waarmee u in verschillende weersomstandigheden kunt genieten in uw tuin!

Zonwering

Voordelen zonwering

Zonwering van topkwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Buitenzonwering is bijna onmisbaar in ieder huis. Buitenzonwering houdt zonlicht tegen doordat het aan de buitenkant van de ramen wordt geplaatst. Dit maakt dat buitenzonwering u beschermt tegen zonlicht en warmte, waardoor u een stuk gemakkelijker warme temperaturen doorkomt. Bovendien zorgt buitenzonwering voor meer verkoeling. Binnen én buiten uw huis zijn dit nog meer voordelen:

 • Zonwering zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis.
 • Zonwering geeft een sfeervolle toevoeging. 
 • Zonwering is energiebesparend.
 • Zonwering is privacy verhogend.
 • Zonwering kan dienen als inbraakpreventie.
 • Zonwering zorgt voor geen verkleuring van interieur

Soorten zonwering

U kunt bij Heinen Zonwering kiezen uit de volgende type zonweringen voor uw huis in Utrecht:

 • Rolluiken: een rolluik zit strak langs het raam gemonteerd. Voor de materiaalkeuze van een rolluik kunt u kiezen uit een kunststof of aluminium rolluik. Ook is de zonwering voorzien van een handmatige, elektrische of automatische bediening.
 • Screens zonwering: heeft u weinig ruimte in huis voor zonwering, maar wilt u wel graag de zon uit uw huis houden? Dan is een screen de beste type zonwering voor u. Screens zijn verticaal te openen en sluiten, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Daarnaast bieden screens een vrije doorloop, omdat er weinig onderdelen uitsteken.
 • Knikarmscherm: wilt u het liefst een zonnescherm dat boven uw terras hangt? Dan sluit een knikarmscherm het beste aan bij uw wensen. Doordat de armen van een knikarmscherm zich vlak onder het doek van de zonnescherm bevinden, is het makkelijk om onder de het scherm door te lopen.
 • Uitvalschermen: uitvalschermen zijn zeer betaalbaar en efficiënt. Dit maakt de uitvalscherm een zeer populaire type zonnescherm. Bovendien zijn uitvalschermen makkelijk te installeren en bedienen.
 • Markiezen: markiezen hebben een stijlvolle uitstraling. Een markies heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen. Dit geeft uw huis dus een mooie uitstraling.

Prijzen zonwering

Wilt u graag uw huis in Utrecht voorzien van zonwering en wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De kosten voor zonwering is erg verschillend. Het ene type is eenvoudigweg kostbaarder dan het andere. Als u een beperkt budget heeft maar toch effectieve buitenzonwering wilt, overweeg dan bijvoorbeeld een uitvalscherm. Door de eenvoudige constructie zijn de kosten hiervan lager. De prijs wordt beïnvloed door de montage en de bediening. Handmatige bediening is de voordeligste optie, terwijl elektrische bediening duurder is. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u advies welke type buitenzonwering het beste past bij uw huis en uw budget? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u geheel vrijblijvend advies, zodat u een stap verder bent bij het beschikken over een zonwering in huis.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

  Prijs berekenen