Zonwering Utrecht

Heinen zonwering

Heinen Zonwering: uw zonwering dealer in Utrecht

U zorgt met een zonwering niet alleen voor een gezellige sfeer op uw terras, maar het biedt ook de juiste bescherming tegen zonlicht. Met een zonwering kunt u namelijk heerlijk van de schaduw genieten als u het even te warm heeft in de zon. Ook biedt het meer verkoeling in uw huis tijdens de warme zomerdagen.

De terrasschermen van Heinen Zonwering zijn verkrijgbaar met knikarmschermen of met uitvalschermen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, zodat u tot het model kunt komen dat het beste bij uw terras of huis past. Waarom kiezen voor Heinen Zonwering? Onze zonweringen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Daarom beschikken wij over de ideale zonwering voor buiten waarmee u in verschillende weersomstandigheden kunt genieten in uw tuin!

Soorten zonwering

U kunt bij Heinen Zonwering kiezen uit de volgende type zonweringen voor uw huis in Utrecht:

  • Rolluiken: een rolluik zit strak langs het raam gemonteerd. Voor de materiaalkeuze van een rolluik kunt u kiezen uit een kunststof of aluminium rolluik. Ook is de zonwering voorzien van een handmatige, elektrische of automatische bediening.
  • Screens zonwering: heeft u weinig ruimte in huis voor zonwering, maar wilt u wel graag de zon uit uw huis houden? Dan is een screen de beste type zonwering voor u. Screens zijn verticaal te openen en sluiten, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Daarnaast bieden screens een vrije doorloop, omdat er weinig onderdelen uitsteken.
  • Knikarmscherm: wilt u het liefst een zonnescherm dat boven uw terras hangt? Dan sluit een knikarmscherm het beste aan bij uw wensen. Doordat de armen van een knikarmscherm zich vlak onder het doek van de zonnescherm bevinden, is het makkelijk om onder de het scherm door te lopen.
  • Uitvalschermen: uitvalschermen zijn zeer betaalbaar en efficiënt. Dit maakt de uitvalscherm een zeer populaire type zonnescherm. Bovendien zijn uitvalschermen makkelijk te installeren en bedienen.
  • Markiezen: markiezen hebben een stijlvolle uitstraling. Een markies heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen. Dit geeft uw huis dus een mooie uitstraling.

 

Wat kost zonwering?

Wilt u graag uw huis in Utrecht voorzien van zonwering? Dan kunt u nu online berekenen welk soort (met de scherpste prijzen) het beste aansluit bij uw budget. U kunt hier zelf de kosten berekenen en de laagste prijs ontvangen met lokale zekerheid en montage door Heinen Zonwering. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Heeft u de wens om de zonwering direct te laten inmeten en monteren? Dan regelen wij dat ook voor u.

 

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.