Zonwering Utrecht

Heinen zonwering

Heinen Zonwering: uw zonwering dealer in Utrecht

U zorgt met een zonwering niet alleen voor een gezellige sfeer op uw terras, maar het biedt ook de juiste bescherming tegen zonlicht. Met een zonwering kunt u namelijk heerlijk van de schaduw genieten als u het even te warm heeft in de zon. Ook biedt het meer verkoeling in uw huis tijdens de warme zomerdagen.

De terrasschermen van Heinen Zonwering zijn verkrijgbaar met knikarmschermen of met uitvalschermen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, zodat u tot het model kunt komen dat het beste bij uw terras of huis past. Waarom kiezen voor Heinen Zonwering? Onze zonweringen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Daarom beschikken wij over de ideale zonwering voor buiten waarmee u in verschillende weersomstandigheden kunt genieten in uw tuin!

Soorten zonwering
U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten zonwering voor uw huis. Deze soorten zonwering zijn:

  • Rolluiken: dit is een luik die strak langs het raam wordt gemonteerd. Voor het materiaal van de rolluik heeft u de keuze uit kunststof of aluminium. Er zijn verschillende bedieningen voor een rolluik, namelijk een handmatige trekkoord, een elektrische wandschakelaar of een kettingmechanisme.
  • Screens zonwering: wilt u graag een zonwering, maar heeft u weinig ruimte thuis? Dan zijn screens een goed alternatief voor zonwering, doordat ze weinig ruimte in beslag nemen. U kunt screens verticaal openen en sluiten. Hierdoor steken er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis en is er een vrije doorloop langs uw ramen. Screens maken het voor ieder huis mogelijk om een zonwering te hebben voor bescherming tijdens de warme zomerdagen.
  • Knikarmscherm: wanneer u boven uw terras een zonnescherm wilt plaatsen, dan kunt u het beste kiezen voor een knikarm zonnescherm. De armen waarmee het knikarm zonnescherm wordt uitgezet, zitten vlak onder het doek. Dit maakt het mogelijk om makkelijk onder het doek door te lopen.
  • Uitvalschermen: uitvalschermen zijn eenvoudig om te installeren en bedienen, waardoor deze soort zonwering goedkoper is ten opzichte van andere zonweringen. Dat maakt uitvalschermen ook het meest populair om aan te schaffen voor zonwering./li>
  • Markiezen: wanneer u op zoek bent naar een zonwering met een elegant en karakteristiek uiterlijk, zijn markiezen de beste keuze. Dit omdat de soort zonwering een zeer stijlvolle uitstraling heeft, waardoor uw huis meer warmte uitstraalt. Markiezen hebben een ronde vorm en de doeken worden (vaak) gecombineerd met houten onderdelen.

 

Wat kost een zonwering in Utrecht?

Wilt u binnenkort een zonwering kopen voor uw huis? Dan kunt u online bereken welke zonwering (met de scherpste prijzen in Utrecht) het beste bij uw budget past. U kunt hier zelf online uw zonwering uitrekenen en de laagste prijs ontvangen met lokale zekerheid en montage door Heinen Zonwering. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Wanneer u de zonwering direct wilt laten inmeten en monteren, regelen wij dat ook voor u!

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.