Kosten markiezen Almere

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Almere?

De kosten van een markies in Almere zijn afhankelijk van de breedte, de bediening en de montage. Daarnaast is de prijs gebonden aan het type markies model dat u kiest en het materiaal dat u wenst voor de bovenkap.

markiezen

Kosten markiezen in Almere

De kosten van een markies beginnen bij de bepaling van het formaat van de markies. De breedte van een raam varieert tussen de 1 tot 5 meter. Hierom hangt de prijs van de markies af van de breedte van de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs ligt tussen de €340 en €810. 

Bediening

Tijdens het kopen van een markies in Almere kunt u kiezen uit drie soorten bedieningen. U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Indien u kiest voor een handmatige bediening, kunt u de markies met behulp van een handslinger openen en sluiten. Als u de voorkeur heeft voor luxe en gemak, raden wij een elektrische of draadloze bediening aan. Wanneer u voor de elektrische bediening gaat, beschikt u over een schakelaar waarmee u de markies kunt openen en sluiten. Indien u kiest voor een draadloze bediening, kunt u door middel van een afstandsbediening of uw mobiel bepalen wanneer u de markies opent of sluit. De kosten van de bediening van de markies hangen af van uw keuze. De gemiddelde prijs van de bediening varieert tussen de €35 en €400.

Bovenkap markies

De prijs van een markies is afhankelijk van het gekozen materiaal. U heeft de keuze uit: 

  • Aluminium
  • Conifeer
  • Hardhout

Wanneer u zo min mogelijk tijd wilt besteden aan het onderhouden van de markies, wordt een aluminium bovenkap aangeraden. Echter, u moet bij een aluminium bovenkap rekening houden met hogere kosten dan bij een naald- en hardhout bovenkap. De kosten van een bovenkap liggen tussen de €110 en €320. 

Montage

Als u ervoor kiest om de markies zelf te installeren, moet u rekening houden met lastig werk. Daarbij is het ook erg zwaar zelf te installeren. Daarom kunt u er ook voor kiezen om de montage uit te laten voeren door onze monteur. Onze monteur zorgt ervoor dat uw markies op de juiste manier wordt gemonteerd. De gemiddelde kosten voor het inschakelen van een monteur variëren tussen de €80 en €150. 

Welke markies past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een markies in Almere en wilt u weten welke optie het beste bij uw huis past? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Op deze manier weet u precies welke kosten u te wachten staan en profiteert u snel van de voordelen van onze markiezen!

Wenst u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan op: Zonwering Almere

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen