Screen Almere

Heinen zonwering

Een screen kopen in Almere?

U zit tijdens de warme zomerdagen heerlijk buiten te genieten van het lekkere weer. De zon gaat langzaam onder en u besluit naar binnen te gaan. Zodra u echter een stap in het huis zet, voelt het meteen alsof u een sauna instapt. Dit is natuurlijk erg vervelend. Vooral omdat u niet genoeg ruimte in huis heeft om zonwering in Almere te kopen. Maar niet getreurd! Gelukkig is er een alternatieve oplossing voor dit probleem, namelijk een zonnescreen. Zonnescreens nemen weinig ruimte in beslag, doordat ze verticaal kunnen openen en sluiten. Ze garanderen een goede zonwering, waardoor uw huis zelfs in de warme zomerdagen koel kan blijven. Zo zorgt u ervoor dat u ieder jaar niet hoeft te rennen voor een ventilator of airco, maar juist zorgeloos kunt genieten van een koeler huis tijdens het warme weer. Zelfs als u een airco heeft, kan zonwering effectief werken. Maar wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van zonnescreens en wat zijn de kosten? Wij beantwoorden deze vragen graag voor u!

Wilt u graag een zonnescreen kopen in Almere en bent u benieuwd naar de voordelen en kosten? Wij lichten dit graag toe. 

screens - kosten screens

De voordelen van de zonnescreens

Naast het grote voordeel dat een screen als zonwering weinig ruimte in beslag neemt en het huis koeler blijft, zijn er nog een aantal voordelen. Een voorbeeld is dat een zonnescreen het interieur beschermt tegen zonlicht. Daarnaast biedt het meer privacy, doordat er van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken. Bovendien zorgt de koelte door zonwering voor meer energiebesparing, waardoor u dus ook bespaart op energiekosten. Wij leveren screens die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor op maat gemaakte zonwering in Almere van topkwaliteit kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Soorten

Bij het plaatsen van screens in Almere heeft u de keuze uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Kosten van de zonnescreens

De kosten van een zonnescreen hangen af van onder andere het type doek, de bediening en de montage. We maken onderscheid in een zip- en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hierdoor wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Hier worden de kosten verder toegelicht.

 

Welke zonnescreen past het beste bij uw huis?

Wilt u graag onze zonnescreens kopen in Almere en de exacte kosten achterhalen voor uw huis? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u op de website een vrijblijvende offerte aanvragen om het kostenplaatje te achterhalen dat past bij uw huis. Op deze manier bent u op de hoogte van de verwachte kosten en kunt u sneller profiteren van de voordelen van uw zonwering. 

Wenst u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Almere.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen