Markiezen Almere

Heinen zonwering

Markiezen kopen in Almere?

Houdt u ervan om te genieten in de zon tijdens de warme zomerdagen, maar wenst u graag een verkoelende plek in huis of tuin? Dan kunnen markiezen als zonwering hier de ideale oplossing voor bieden. Door de zonwering heeft u schaduw en bescherming, waardoor u langer van het warme weer kunt genieten.

Wilt u graag een markies kopen in Almere en bent u benieuwd naar de voordelen en de kosten van de zonwering? Wij leggen dit graag voor u uit.

markiezen

Wat zijn markiezen en wat zijn de voordelen?

De markies heeft een mooie en klassieke uitstraling. Hierdoor straalt uw huis meer warmte en gezelligheid uit. De zonwering is rond en heeft een doek dat vaak wordt gecombineerd met houten onderdelen. 

Eén van de voordelen van de markies is dat de zonwering de zon van bovenaf en vanaf de zijkant blokkeert. Dit maakt de markies onderscheidend van andere type zonweringen. Daarbij zorgt de markies niet alleen voor meer schaduw in uw tuin, maar ook voor een verkoelend huis. U kunt na een warme zomerdag genieten in een verkoelend huis. 

Wij bieden op maat gemaakte markiezen in Almere van hoge kwaliteit die eenvoudig te installeren zijn in uw huis. Daarom bent u voor markiezen in Almere bij Heinen Zonwering aan het juiste adres!

 

Welke markies modellen zijn er?

Wanneer u een markies als zonwering wilt kopen, kunt u kiezen uit verschillende modellen. U heeft keuze uit de volgende verschillende markies modellen: 

  1. Het standaard model
  2. Het klapmodel 
  3. Het petmodel

 

Wilt u zoveel mogelijk licht tegenhouden? Dan raden wij aan te kiezen voor een standaard markies model. Dit markies model heeft een lage uitval wat ervoor zorgt dat u niet onder de zonwering door kunt lopen. Dit betekent dat het standaard markies model het meeste zonlicht tegenhoudt. Het klapmodel valt iets hoger dan het standaard markies model. Wij raden het petmodel aan als u gemakkelijk onder de zonwering door wilt lopen. 

 

Materiaal van de bovenkap

Wanneer u een markies wilt kopen, is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Door een bovenkap vouwt u het markiesdoek gemakkelijk op en wordt het doek beschermt tegen slecht weer. Voor de bovenkap kunt u kiezen uit de volgende materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

 

Wat zijn de kosten van een markies?

De kosten van markiezen hangen af van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het type model dat u kiest en het materiaal van de bovenkap dat u wilt. Zou u graag meer willen weten over de kosten? Dan kunt u hier meer lezen over de kosten van de markies in Almere.

 

Welke keuze past het best bij uw huis?

Heeft u na het lezen van de voordelen interesse in het kopen van een markies in Almere en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huis? Bij Heinen Zonwering is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hiermee kunt u de exacte kosten achterhalen die het best bij uw huis passen. Hierdoor bent u op de hoogte van het kostenplaatje en kunt u sneller genieten van de voordelen van een markies als zonwering!

Heeft u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of screens?

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen