Kosten markiezen Putten

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Putten?

De kosten van een markies in Putten hangen af van de breedte, de bediening en de montage. Daarnaast is de prijs gebonden aan het type markies model dat u kiest en het materiaal dat u wenst voor de bovenkap. Hieronder leggen wij graag meer hierover uit.

markiezen - markies - markiezen kopen

Kosten markiezen in Putten

De kosten van een markies zijn voornamelijk afhankelijk van het formaat dat u nodig hebt. De breedte van een raam ligt vaak tussen de 1 tot 5 meter. Hierom hangt de prijs van de markies af van de breedte van de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs varieert tussen de €340 en €810. 

 

Bediening

Tijdens het kopen van een markies in Putten, heeft u de keuze uit twee soorten bediening. U kunt kiezen uit een handmatige of elektrische bediening. Als u kiest voor een handmatige bediening, kunt u de markies met behulp van een handslinger openen en sluiten. Gaat uw voorkeur liever uit naar luxe en gemak? Dan heeft u keuze uit een elektrische of draadloze bediening. Indien u een elektrische bediening heeft, beschikt u over een schakelaar waarmee u de markies kunt openen en sluiten. Als u voor een draadloze bediening kiest, kunt u door middel van een afstandsbediening of uw mobiel bepalen wanneer u de markies opent of sluit. De kosten van de bediening van de markies zijn afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde prijs van de bediening varieert tussen de €35 en €400.

 

Bovenkap markies

De prijs van een markies is afhankelijk van het gekozen materiaal. U heeft keuze uit: 

  • Aluminium
  • Conifeer
  • Hardhout

 

Als u zo min mogelijk tijd wilt besteden aan onderhoud raden wij de aluminium bovenkap aan. Houd er echter wel rekening mee dat de kosten van een bovenkap van aluminium hoger liggen dan die van naald- en hardhout. De gemiddelde kosten van een bovenkap liggen tussen de €110 en €320. 

 

Montage

Wanneer u ervoor kiest om de markies zelf in uw huis te installeren, moet u er rekening mee houden dat dit lastig en zwaar kan zijn. U kunt het ook overlaten aan onze monteur die ervoor zorgt dat uw markies op de juiste manier wordt geplaatst. De gemiddelde kosten voor het inschakelen van een monteur variëren tussen de €80 en €150. 

 

Welke zonwering past het beste bij uw huis in Putten?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een markies in Putten en wilt u weten welke optie het best bij uw huis past? Bij Heinen Zonwering krijgt u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Op deze manier weet u precies welke kosten u te wachten staan en profiteert u snel van de voordelen van onze markiezen!

Wenst u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan op: Zonwering Putten

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen