Markies Putten

Heinen zonwering

Een markies zonwering kopen in Putten?

Geniet u graag van de warme temperaturen, maar wilt u ook graag een verkoelend plekje in uw huis of in de tuin? De markies is een goede optie als zonwering wanneer u wilt genieten van het warme weer. Deze zonwering biedt schaduw en bescherming, waardoor u langer buiten kunt zitten. Daarnaast houdt het ook de warmte uit uw huis.

Wilt u graag een markies kopen in Putten en bent u benieuwd naar de voordelen en de kosten van onze markiezen? Wij van Heinen Zonwering geven u graag informatie.

knikarmscherm

Wat zijn markiezen en wat zijn de voordelen?

Markiezen hebben een mooie en klassieke uitstraling, waardoor uw huis meer warmte en gezelligheid uitstraalt. De zonwering is rond en heeft een doek dat vaak wordt gecombineerd met houten onderdelen. 

Een groot voordeel van deze soort zonwering is dat de het niet alleen de zon van bovenaf blokkeert, maar ook vanaf de zijkant. Vergeleken met andere zonweringen is dit dan ook een onderscheidend kenmerk van de markies. Daarnaast zorgen markiezen niet alleen voor meer schaduw in uw tuin, maar ook voor een verkoelend huis. Hierdoor kunt u na een warme dag genieten in een koeler huis. 

Wij bieden op maat gemaakte markiezen in Putten van hoge kwaliteit die eenvoudig te installeren zijn in uw huis. Hiervoor kunt u bij Heinen Zonwering het best terecht!

 

Welke markies modellen zijn er?

Indien u graag een markies als zonwering wilt kopen, dient u een model te kiezen. U heeft keuze uit de volgende drie verschillende modellen: 

  1. Het standaard model
  2. Het klapmodel 
  3. Het petmodel

 

Wilt u zoveel mogelijk licht tegenhouden? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een standaard model. U kunt niet onder de zonwering doorlopen, omdat dit model een lage uitval heeft. Dit houdt in dat het standaard markies model het meeste zonlicht tegenhoudt. Het klapmodel valt iets hoger dan het standaard model. Wilt u liever een makkelijke doorloop? Dan kunt u het best voor het petmodel aan. Bij het petmodel kunt u gemakkelijk onder de zonwering doorlopen. 

 

Materiaal van de bovenkap

Wanneer u een markies wilt kopen, is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Door een bovenkap vouwt u het doek gemakkelijk op en beschermt u het doek beter tegen slecht weer. Voor de bovenkap kunt u kiezen uit de volgende materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

 

Wat zijn de kosten van de markiezen?

De kosten van een markies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage. Daarnaast hangt de prijs af van het type model dat u kiest en het materiaal van de bovenkap dat u wenst. Wilt u meer weten over de kosten? Dan kunt u hier meer lezen over de kosten van de markies in Putten.

 

Welke keuze past het best bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd geraakt in het kopen van een markies in Putten en wilt u graag weten welke mogelijkheden het beste passen bij uw huis? U kunt bij Heinen Zonwering een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten te achterhalen die bij uw huis passen. Op deze manier bent u op de hoogte van het kostenplaatje en kunt u sneller genieten van de voordelen van een de zonwering!

Heeft u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of screens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Putten.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen