Screens Putten

Heinen zonwering

Een screen kopen in Putten?

Iedereen verlangt naar verkoeling tijdens de warme dagen in de zomer. De zon heeft dan ook de hele dag op uw huis geschenen wat zorgt voor benauwdheid en warmte in uw huis. Wanneer u de hele dag in de zon heeft genoten, is het ook fijn om binnen af te kunnen koelen. Een zonnescreen houdt het zonlicht en de warmte tegen. Daarom is de zonwering dé oplossing om een verkoelend huis te hebben.

Wilt u een zonnescreen kopen in Putten, maar heeft u een aantal vragen over de voordelen en kosten hiervan? Wij informeren u graag.

Screen - kosten screens

De voordelen van de zonnescreens

Onze zonnescreens nemen weinig ruimte in beslag, doordat deze verticaal openen en sluiten. Ook zorgt de afscherming van de zonnescreens voor meer bescherming van uw meubels. Daarnaast heeft u meer privacy, omdat de mensen die langslopen niet meer naar binnen kunnen kijken. Door onze zonnescreens bespaart u ook nog eens op energie en energiekosten.

Wij leveren zonnescreens in Putten die compact en makkelijk te installeren zijn. Bij Heinen Zonwering kunt u terecht voor zonweringen op maat en van topkwaliteit!

 

Soorten

Bij het plaatsen van screens in Putten heeft u de keuze uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Kosten van de zonnescreens

De kosten van een screens hangen af van onder andere het type doek, de bediening en de montage. We maken onderscheid in een zip- en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hierdoor wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Hier worden de kosten verder toegelicht.

 

Welke zonnescreen past het beste bij uw huis?

Heeft u interesse in het kopen van onze zonnescreens in Putten en wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor uw huis? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het kostenplaatje te achterhalen dat past bij uw huis. Op deze manier bent u op de hoogte van de verwachte kosten en kunt u sneller profiteren van onze zonnescreen. 

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Bekijk dan: Zonwering Putten.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen