Markiezen

Heinen zonwering

Markiezen kopen?

 

Wilt u ook markiezen die je buitenruimte comfortabeler maken en je woning beschermen tegen zon en regen? Bij Heinen Zonwering bent u aan het juiste adres voor zonneschermen.

Markiezen geven een mooie, klassieke uitstraling van uw huis, waardoor uw huis een stuk meer gezelligheid en warmte uitstraalt. De zonwering heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen. Het grootste voordeel van een markies is dat de zonwering niet alleen zonlicht van boven blokkeert, maar ook van de zijkanten. Dat is ook het onderscheidende aspect van markiezen ten opzichte van andere zonweringen. Bovendien zorgen markiezen niet alleen voor meer schaduw in uw tuin of balkon, maar ook voor meer verkoeling in uw huis. Hierdoor kunt u na een warme zomerdag een koel huis binnenstappen. Heerlijk toch? Wij leveren op maat gemaakte markiezen van topkwaliteit die makkelijk bij u thuis te installeren zijn. Bij Heinen Zonwering helpen we u graag!

markiezen - markies - markiezen kopen

Welke soorten markiezen zijn er?

Er zijn drie verschillende type markies modellen waar u uit kunt kiezen, namelijk:

  • Het standaard model
  • Het klapmodel
  • Het petmodel

 

De standaard markiezen houden het meeste zonlicht tegen. De reden hiervoor is omdat het standaard model zo uitvalt dat u er niet onderdoor kunt lopen. Het klapmodel valt iets groter dan het standaard model. Het petmodel valt het hoogst van de drie modellen. Indien u het liefst makkelijk onder de markies door wil lopen, kunt u daarom het beste het petmodel kiezen. 

Markies materiaal voor de bovenkap

Als u markiezen voor zonwering wil plaatsen, is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Met een bovenkap kan het markiesdoek worden opgevouwen, waardoor u deze kunt beschermen tegen slecht weer. Voor de bovenkap kunt u kiezen uit de volgende type materialen: naaldhout, aluminium en hardhout.

Kosten markiezen

De prijs van een markies is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: de breedte, de bediening en de montage. Ook is de prijs afhankelijk van welk type markies model u kiest, welk materiaal u wil voor de bovenkap en hoe breed de markies moet zijn. Het is daarom vooraf moeilijk te bepalen wat de exacte prijs is van een markies voor uw woning. Hiervoor dient u een offerte aan te vragen. Wilt u toch meer weten over de kosten van markiezen, lees verder op deze pagina: kosten markiezen.

Welke markiezen passen het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het aanschaffen van markiezen voor zonwering en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies wat voor kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een markies!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens? Kijkt dan hier: zonwering

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen