Screens Hilversum

Heinen zonwering

Een screen in Hilversum kopen?

De warme zomerdagen zijn weer van start gegaan. Het liefst zit u de hele dag buiten om heerlijk van het weer te genieten. Nadat de zon langzaam ondergaat, besluit u eens om naar binnen te gaan. Een stap in het huis en u voelt het meteen: wat een warmte in uw huis. Net wanneer u behoefte heeft aan verkoeling, na de hele dag buiten te hebben gezeten. Zit u er daarom over na te denken om een zonwering voor uw huis te kopen, maar heeft u niet genoeg ruimte? Maakt u zich dan geen zorgen. Er is namelijk een alternatieve oplossing voor zonwering wanneer u weinig ruimte heeft: een screen. 

Screens nemen weinig ruimte in beslag, doordat u ze verticaal kunt openen en sluiten. Screens zorgen voor de juiste zonwering. Hierdoor kunt u tijdens de warmte niet alleen van een koeler huis genieten, maar ook van een fijne schaduw in uw tuin.. Zelfs als u al een airco in huis heeft, kan een zonwering voor nog meer verkoeling zorgen. Wilt u graag een screen kopen voor uw huis, maar bent u benieuwd naar de voordelen en kosten die erbij komen kijken? Dan lichten wij dit graag voor u toe.

De voordelen van screens 

Naast de voordelen die hierboven werden genoemd, zijn er nog een aantal voordelen van screens voor zonwering. Zo biedt een screen meer privacy, doordat het van buitenaf niet mogelijk is om naar binnen te kijken. Dit zorgt er ook meteen voor dat uw interieur tegen het zonlicht wordt beschermd. Daarnaast leidt de koelte door zonwering voor meer energiebesparing, waardoor u kunt besparen op energiekosten. 

Wij leveren screens die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor op maat gemaakte screens van topkwaliteit kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

Wat kosten screens?

De kosten van screens zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: de breedte, de bediening en de montage. Hier wordt dit per factor kort toegelicht. 

Ga voor de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen!

Bent u na het lezen over de voordelen van screens enthousiast en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor uw huis zijn? Dan helpen wij u hier graag bij! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een kostenplaatje te krijgen dat aansluit op uw wensen voor het huis. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor uw huis en kunt u snel profiteren van de voordelen van screens als zonwering!

Bent u toch op zoek naar een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.