Kosten zonnescreen Hilversum

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Hilversum?

De kosten van screens in Hilversum zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: de breedte, de bediening en de montage. Hieronder wordt dit per factor kort toegelicht. 

screens - kosten screens

Kosten screens in Hilversum

De omvang van uw ramen speelt een belangrijke rol bij het bepalen van het benodigde materiaal en de dimensies van de zonnescherm dat nodig is om optimale bescherming te bieden tegen zonlicht en warmte. Gemiddeld variëren de kosten van een screen, rekening houdend met ramen van 1 tot 3 meter breed, tussen de €150,- en €270,-. Deze prijzen zijn echter gebaseerd op standaard afmetingen. Extra kenmerken zoals de keuze van het materiaal, het type bediening (handmatig of elektrisch), en eventuele toevoegingen aan het ontwerp kunnen de kosten beïnvloeden.

Bediening

Bij het kopen van een zonnescherm kunt u kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Gaat u liever voor luxe en gemak als u eenmaal een screen aanschaft? Dan is de elektrische bediening zeker een aanrader. Indien u liever een voordelige bediening wilt, dan kunt u het beste voor handmatige bediening kiezen. De prijs is afhankelijk van welke bedieningsmogelijkheid u kiest. De gemiddelde kosten voor de bediening van screens liggen tussen de €35 en €360. 

Montagekosten screens Hilversum

U kunt uw screen zelf monteren of dit overlaten aan een monteur. In dat geval zorgt de monteur ervoor dat uw screen op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Het inschakelen van een monteur zal echter extra kosten bedragen. Hierbij kunt u denken aan een prijs tussen de €100 en €150.

 

Welke zonwering past het best bij uw woning in Hilversum?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een zonnescreen in Hilversum en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Dat is goed om te horen! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van zonnescreens!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen