Kosten zonnescreen Almere

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een screen in Almere?

De kosten van een zonnescreen in Almere zijn afhankelijk van de factoren: de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Wij leggen deze factoren graag voor u uit.

Breedte

De prijs van de breedte van de zonnescreens is afhankelijk van het schermformaat dat passend moet zijn bij de ramen van uw huis. De prijs ligt tussen de €150 en €270. 

Bediening

Wanneer u een zonnescreen in Almere wilt kopen, heeft u keuze uit twee verschillende soorten bedieningen. U kunt kiezen uit een handmatige of elektrische bediening. Wanneer u liever luxe en gemak heeft, raden wij u aan om voor een elektrische zonnescreen te gaan. Echter, u moet rekening houden met hogere kosten die verbonden zijn aan de elektrische screen. Daarentegen zijn de handmatige zonnescreens goedkoper in prijs dan de elektrische screens. De prijs hiervan varieert tussen de €35 en €360. 

Montage

U heeft twee opties waaruit u kunt kiezen wanneer het gaat om de montage van de zonnescreens. De zonwering kan bij u thuis gemonteerd worden door uzelf of door een monteur. Indien u kiest voor een monteur, heeft u voor 100% de garantie dat uw zonnescreen op de juiste wijze wordt gemonteerd. De gemiddelde prijs ligt tussen de €100 en €150.

Wat past het beste bij uw huis?

Heeft u interesse in het kopen van een zonnescreen in Almere, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om te achterhalen wat de exacte kosten zijn van de zonnescreen voor uw huis. Hierdoor achterhaalt u het kostenplaatje en bent u op de hoogte van de prijs voor uw zonnescreen. 

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Neem een kijkje op: Zonwering Almere.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.