Zonneschermen

Buiten zonwering

Zonnescherm van topkwaliteit

Zonneschermen van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Zonneschermen van Heinen Zonwering beschermen u tegen de zon en zorgt voor schaduw op uw terras of balkon, waardoor het in de ruimte eronder heerlijk te verdragen is.

Voor alle soorten buitenzonwering kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een rolluik of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Zonwering dealer

Een gezellig samenzijn met familie en vrienden in de tuin, terwijl u ondertussen heerlijk geniet van de warme zon en het zonlicht. Het enige wat echter nog ontbreekt is de juiste bescherming tegen de zon om op een warme dag niet geheel weg te branden.

Een zonwering biedt hiervoor de oplossing. Niet alleen biedt het meer schaduw en de nodige bescherming tegen lichtinval. Ook zorgt de zonwering voor meer verkoeling in uw huis.

Wilt u graag een zonwering kopen voor meer bescherming en schaduw tijdens warm weer? Bij Heinen Zonwering heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende type zonweringen en modellen.

Zonneschermen

Onze zonneschermen zijn van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we altijd voor het beste resultaat. En maken we van uw huis een thuis.

Met de zonneschermen van Heinen Zonwering kunt u in de schaduw op uw terras of balkon heerlijk genieten van een drankje en een boek. U hoeft niet meer met knijpende ogen in de zon te zitten en u smelt niet weg door de schaduwplek die is gecreëerd. Daarnaast zijn zonneschermen niet alleen functioneel, ze kunnen ook een extra decoratie aan uw huis toevoegen! Hieronder staat meer informatie beschreven over de soorten en kosten van zonneschermen.

Soorten zonneschermen

Er zijn verschillende type zonneschermen waar u uit kunt kiezen. Deze zijn:

  • Knikarmzonnescherm: dit scherm schuift horizontaal uit met een lichte helling. Hierbij bevinden de armen zich direct onder het scherm. Dit betekent dat je eronder makkelijk kunt zitten en lopen. Je terras wordt vergroot en als het ware bij de woonkamer betrokken. 
  • Uitvalscherm: een uitvalscherm wordt geplaatst op een plek waar geen vrije uitloop nodig is. Hij hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarm zonnescherm.
  • Markiezen: dit is een traditioneel type als we het hebben over zonneschermen. Markiezen passen perfect bij een klassieke woning, maar misstaat een modern huis ook niet. Tevens wordt het licht vanaf de zijkanten tegengehouden. 

Kosten zonneschermen

De kosten van een zonnescherm ligt aan de breedte, soort bediening en de montage van het zonnescherm. Hoe breder het scherm moet zijn, hoe hoger de prijs zal zijn. Daarnaast heeft de keus tussen een handmatige of elektrische bediening ook invloed op de prijs. Heeft u een lager budget? Kies dan voor handmatige bediening. Anderzijds kunt u ook kiezen voor elektrische bediening door middel van bijvoorbeeld een afstandsbediening. Als laatste is de montage ook een factor die een rol speelt bij de prijs totstandkoming van een zonnescherm. Bij knikarmzonneschermen zal bijvoorbeeld de montage wat ingewikkelder zijn dan bij een uitvalscherm.

Zonneschermen kopen bij Heinen zonwering?

Heinen Zonwering maakt op maat gemaakte zonneschermen voor u. Samen kijken we naar het beste zonnescherm, eentje die past bij uw smaak, huis en budget.
Als u nog vragen heeft of u wilt de mogelijkheden bespreken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u graag een kostenplaatje zien? Vraag dan een offerte aan. We sturen u een op maat gemaakte indicatie op.