Kosten rolluik Soest

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een rolluik in Soest?

De kosten van een rolluik in Soest zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt voor het type materiaal, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder wordt dit toegelicht.

opbouwrolluik - rolluiken

Factoren die van invloed zijn op de kosten van een rolluik

Materiaal

Voor het materiaal heeft u de keuze uit een kunststof en aluminium rolluik. Wilt u meer verkoeling in uw huis? Dan kunt u het beste voor een kunststof rolluik kiezen. Heeft u echter de voorkeur voor een beter isolerende werking, geluidswering en inbraakbeveiliging voor uw rolluik, dan raden wij aan om voor een aluminium rolluik te kiezen. Houdt u hierbij echter rekening met hogere kosten.

Kunststof rolluiken: tussen €90,- en €350,-
Aluminium rolluiken: tussen €100,- en  €600,-

 

Bediening

Voor de bediening kunt u kiezen uit handmatige of elektrische rolluiken. De kosten voor de bediening zijn afhankelijk van uw keuze. Gaat u liever voor meer luxe en gemak, dan sluiten elektrische rolluiken hier het beste bij aan. De kosten voor elektrische rolluiken liggen echter hoger dan handmatige rolluiken. De kosten liggen hiervoor tussen €10 en €250

 

Montage

Het is mogelijk om zelf uw rolluiken thuis te monteren. U kunt er echter ook voor kiezen om dit over te laten aan een monteur, zodat u zeker weet dat de rolluiken goed worden geïnstalleerd. Laat u het over aan een monteur? In dat geval liggen de gemiddelde kosten  tussen de €100 en €250 per rolluik.

 

Welke optie is het beste voor uw huis?

Bent u geïnteresseerd in een rolluik kopen in Soest en wilt u weten wat het beste bij uw huis past? U kunt bij Heinen Zonwering een vrijblijvende offerte aanvragen om precies te achterhalen welke kosten u kunt verwachten bij het kopen van de zonwering. Wij helpen u graag met het profiteren van de voordelen van rolluiken!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals screens of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Soest.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen