Screen Soest

Een screen kopen in Soest?

Heeft u tijdens de warme dagen behoefte aan meer schaduw in uw tuin om langer buiten te blijven zitten? Screens voor zonwering kunnen hierbij helpen. Ook wanneer u weinig ruimte thuis heeft voor een zonwering is het plaatsen van een zonnescreen mogelijk. Naast dat screens meer schaduw bieden, zorgen ze ook voor meer verkoeling in uw huis. Wilt u graag een screen kopen in Soest en bent u benieuwd naar de voordelen en kosten van de zonwering? Dan lichten wij dit graag voor u toe!

De voordelen van screens

Zelfs met een airco kan een screen voor nog meer verkoeling in uw huis zorgen. Vanwege de koelte bespaart u tevens op energiekosten. Ook neemt de zonwering weinig ruimte in beslag, doordat u deze verticaal kunt openen en sluiten. Een ander voordeel is dat screens meer privacy bieden, doordat mensen van buitenaf niet bij u naar binnen kunnen kijken. Bovendien zorgt de afscherming voor het beschermen van uw interieur. 

Wij leveren screens van topkwaliteit die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor screens op maat in Leusden kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

Wat kosten screens?

De kosten van zonnescreens zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het gaat hierbij om de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder toegelicht. 

Breedte

De prijs voor de breedte van de screens is afhankelijk van het schermformaat dat bij de ramen van uw huis past. De gemiddelde kosten voor het formaat van screens liggen tussen de €150 en €270. 

Bediening

U heeft bij het kopen van screens de keuze uit handmatige of elektrische screens. Wilt u meer luxe en gemak? Dan kunt u het beste voor elektrische screens kiezen. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten. De gemiddelde kosten voor de bediening van screens liggen tussen de €35 en €360.

Montage

U kunt ervoor kiezen om de screens zelf bij u thuis te monteren. Dit kunt u echter ook overlaten aan een monteur. In dat geval weet u zeker dat de screens op de juiste manier worden geïnstalleerd. Laat u het plaatsen van de zonwering over aan een monteur? Houdt u dan rekening met een kostenplaatje van ongeveer €100 tot €150. 

Ga voor de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen van screens geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor uw huis zijn om een screen te kopen in Soest? Dan helpen wij u hier graag mee! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een kostenplaatje te ontvangen dat aansluit op uw wensen van het huis. Zo weet u precies wat de kosten zijn van screens voor uw huis en kunt u snel profiteren van de voordelen van screens als zonwering!

Bent u toch op zoek naar een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarm zonneschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Soest.

Overige Diensten
Raamdecoratie | Heinen Zonwering

Maak van uw huis een thuis. Bij Heinen Zonwering hebben wij raamdecoratie voor iedere smaak, bij ons bent u op het goede adres. Lees meer...

Horren | Heinen Zonwering

Een sfeervolle aanvulling op de inrichting van je huis. Bij Heinen Zonwering zijn horren beschikbaar in alle soorten en maten. Lees meer...

Buitenleven | Heinen Zonwering

Uzelf buiten thuisvoelen? Dat kan onder andere door onze overkappingen, onze fraai afgewerkte veranda's of onze glazen schuifdeuren. Lees meer...

Recente Projecten
No grid was found for: Recente Projecten.