Screens Soest

Heinen zonwering

Een screen kopen in Soest?

Heeft u tijdens de warme dagen behoefte aan meer schaduw in uw tuin om langer buiten te blijven zitten? Screens voor zonwering kunnen hierbij helpen. Ook wanneer u weinig ruimte thuis heeft voor een zonwering is het plaatsen van een zonnescreen mogelijk. Naast dat screens meer schaduw bieden, zorgen ze ook voor meer verkoeling in uw huis. Wilt u graag een screen kopen in Soest en bent u benieuwd naar de voordelen en kosten van de zonwering? Dan lichten wij dit graag voor u toe

Screen

De voordelen van screens

Zelfs met een airco kan een screen voor nog meer verkoeling in uw huis zorgen. Vanwege de koelte bespaart u tevens op energiekosten. Ook neemt de zonwering weinig ruimte in beslag, doordat u deze verticaal kunt openen en sluiten. Een ander voordeel is dat screens meer privacy bieden, doordat mensen van buitenaf niet bij u naar binnen kunnen kijken. Bovendien zorgt de afscherming voor het beschermen van uw interieur. 

Wij leveren screens van topkwaliteit die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor screens op maat in Soest kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Soorten

Bij het plaatsen van screens in Soest heeft u de keuze uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Wat kosten screens?

De kosten van zonnescreens zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het gaat hierbij om de lengte en breedte, de bediening en de montage van de zonwering. We maken onderscheid in een zip- en een standaard screen. Aan een zipscreen zit bijvoorbeeld een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. We lichten de kosten van een screen in Soest hier  verder toe. 

 

Ga voor de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen van screens geïnteresseerd en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor uw huis zijn om een screen te kopen in Soest? Dan helpen wij u hier graag mee! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een kostenplaatje te ontvangen dat aansluit op uw wensen van het huis. Zo weet u precies wat de kosten zijn van screens voor uw huis en kunt u snel profiteren van de voordelen van screens als zonwering!

Bent u toch op zoek naar een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmzonneschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Soest.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen