Kosten rolluik Hilversum

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een rolluik in Hilversum?

De kosten van een rolluik in Hilversum zijn afhankelijk van een aantal factoren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het materiaal en de bediening van de rolluik. Dit lichten we hieronder kort toe. 

Rolluiken - kosten rolluik

Rolluik kosten Hilversum

De kosten van de rolluik zijn onder andere afhankelijk van het type materiaal dat u kiest voor de zonwering. Mocht u rolluiken willen die voor verkoeling in uw huis zorgen wanneer de zon schijnt, dan kunt u het beste voor kunststof rolluiken kiezen. Als u ook nog een beter isolerende werking, geluidswering en inbraakbeveiliging wilt voor uw zonwering, adviseren wij u aluminium rolluiken. De prijzen hiervoor liggen echter wel hoger dan voor kunststof rolluiken. Afhankelijk van het formaat van de rolluik, zijn dit de kosten waar u rekening mee kunt houden:

Kunststof rolluiken: tussen €90,- en €350,-
Aluminium rolluiken: tussen €100,- en  €600,-

 

Bediening

Bij rolluiken heeft u de keuze uit handmatige of elektrische bediening. De kosten voor de bediening zijn afhankelijk van uw keuze. Indien u voor meer luxe en gemak wilt gaan, is een elektrische rolluik de beste optie. De kosten hiervoor liggen echter hoger dan voor een handmatige rolluik. U kan rekening houden met kosten tussen de €10 en €250. 

 

Montage

U kunt beslissen om de rolluik zelf te monteren, maar u kunt dit ook overlaten aan een monteur. Mocht u het plaatsen van de rolluik door een monteur willen laten doen, dan kunt u rekening houden met een kostenplaatje tussen de €100 en €250 per rolluik.

 

Welke rolluik past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een rolluik in Hilversum en wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de kosten te achterhalen die het beste bij uw huis passen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste zonwering en jarenlang te profiteren van de voordelen!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals screens of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen