Kosten uitvalscherm

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm?

Verlangt u tijdens warme temperaturen naar meer bescherming tegen fel zonlicht in uw tuin? Een uitvalscherm is hier een zeer effectieve en voordelige oplossing voor. Met een zonnescherm tot uw beschikking zorgt u niet alleen voor meer schaduw in uw tuin, maar ook voor meer verkoeling in huis. Zo komt u de warme zomerdagen toch een stuk makkelijker door.

Wilt u daarom een uitvalscherm kopen? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het kopen van dit type zonnescherm.

uitvalscherm - kosten uitvalscherm

Breedte van het uitvalscherm

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot en met 5 meter. Dit houdt in dat de prijs van een zonnescherm afhankelijk is van de grootte van het raam dat bij uw woning past. De gemiddelde kosten van een uitvalscherm liggen tussen de €170,- en €690,-. 

Bediening uitvalscherm

Als u een uitvalscherm wilt kopen, kunt u kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. De prijs hangt echter af van uw keuze voor de bediening. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar luxe en gemak, is de elektrische bediening de beste optie voor u. De kosten voor de elektrische bediening zijn hoger dan voor een handmatige bediening. Indien u een lager budget heeft, is een handmatige bediening de beste optie voor u. De kosten van de bediening van een uitvalscherm liggen tussen de €35 en €400. 

Montage uitvalscherm

Als u een uitvalscherm koopt, kunt u kiezen uit twee opties voor de montage. U kunt ervoor kiezen om de zonwering zelf te monteren óf u kunt een monteur inschakelen om de montage uit te voeren. Wanneer u voor een monteur kiest, heeft u 100% de garantie dat uw uitvalscherm op de juiste manier wordt geplaatst. De prijs hiervan varieert tussen de €170 tot €250.

Wat past het beste bij uw huis

Heeft u interesse in het kopen van een uitvalscherm en wilt u weten welke optie het best bij uw woning past? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Op deze manier weet u precies welke kosten u kunt verwachten en profiteert u snel van de voordelen van ons uitvalscherm!

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of screens? Kijkt u dan hier: zonwering

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen