Kosten knikarmscherm

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm?

Wilt u een knikarmscherm aanschaffen? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten hiervan. De kosten van een knikarmscherm kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de grootte van het scherm, de kwaliteit, en eventuele extra functies of speciale aanpassingen. Daarnaast is materiaalkeuze een belangrijke factor voor de prijs. Extra functies en aanpassingen zoals automatisering, kunnen ook de kosten beïnvloeden. Ons team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de opties die voldoen aan uw wensen zonder de kosten uit het oog te verliezen. We leggen het hieronder verder uit.

zonnescherm - knikarmscherm bij Heinen Zonwering - Kosten knikarmscherm

Breedte knikarmscherm

Bij het overwegen van de aanschaf van een knikarmscherm zijn er diverse elementen die de prijs beïnvloeden. Het is daarom moeilijk om een exacte prijs vast te stellen. Eén van de belangrijkste factoren voor het bepalen van de prijs voor een knikarmscherm is het formaat dat het meest geschikt is voor uw huis. Dit maakt dat de prijs van een groot of klein zonnescherm ook verschilt. De gemiddelde kosten van een knikarmscherm zijn ongeveer €650,- tot €1.300,-. Deze prijsindicatie omvat standaardmaten en basisconfiguraties. Echter, maatwerk, toevoeging van extra functionaliteiten zoals automatisering, hoogwaardig materiaal en installatiekosten kunnen de totale prijs beïnvloeden.

Bediening knikarmscherm

Voor de bediening van de zonwering heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische knikarmscherm. De kosten die worden betaald voor de bediening van deze zonwering zijn dan ook afhankelijk van uw keuze. Indien u de voorkeur heeft voor luxe en gemak, raden wij daarom een elektrisch knikarmscherm aan. U moet hierbij wel rekening houden met de hogere kosten die eraan verbonden zijn. Daarentegen zijn de handmatige knikarmschermen goedkoper dan de elektrische knikarmschermen. De prijs hiervoor ligt tussen de €35 en €400.

Montage kosten

Wanneer u een knikarmscherm koopt, heeft u twee opties. U kunt er namelijk voor kiezen om de zonwering zelf bij u thuis te monteren óf u kunt de montage laten uitvoeren door onze monteur. Als u voor een monteur kiest, heeft u 100% de garantie dat uw knikarmscherm op de juiste manier wordt geplaatst. Echter, dit omvat wel extra kosten voor het plaatsen van het zonnescherm. De kosten waar u rekening mee moet houden is tussen: €200 – €300

Wat voor knikarmscherm past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een knikarmzonnescherm en wilt u graag weten welke opties het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u via een vrijblijvende offerte achterhalen wat de exacte kosten zijn die passen bij uw huis. Zo bent u op de hoogte van het kostenplaatje en kunt u snel genieten van de voordelen van een knikarmscherm!

Wenst u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens? Neem dan een hier een kijkje. 

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen