Kosten uitvalscherm Hilversum

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Hilversum?

De kosten van een uitvalscherm in Hilversum hangen af van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte van het scherm, de bediening en de montage. Hieronder wordt dit kort toegelicht. 

uitvalscherm - kosten uitvalscherm

Kosten uitvalscherm Hilversum

De kosten van uitvalschermen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de breedte. De breedte van ramen varieert vaak van 1 tot 4 meter breed. Hierdoor is de prijs van een uitvalscherm afhankelijk van het formaat dat geschikt is voor de ramen van uw huis. De gemiddelde kosten van de breedte van een scherm liggen tussen de €170 en €690. 

 

Bediening

U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische bediening bij het kopen van een uitvalscherm. Wilt u het liefst een voordelige bediening? Dan kunt u het beste de handmatige bediening kiezen. Wanneer u toch liever voor meer luxe en gemak kiest, is de elektrische bediening een aanrader. Dan moet u echter wel rekening houden met hogere kosten dan voor de handmatige bediening. De kosten voor de bediening zijn afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde kosten van de bediening van uitvalschermen liggen tussen de €35 en €400.

 

Montage

Wanneer u een uitvalscherm wilt kopen, kunt u ervoor kiezen om deze zelf te installeren. U kunt hiervoor echter ook een monteur inschakelen die het uitvalscherm installeert. Hier zitten echter extra kosten aan verbonden. De gemiddelde montagekosten liggen tussen de €170 en €250.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Heeft u interesse in het kopen van een uitvalscherm in Hilversum en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw budget passen? U kunt bij Heinen Zonwering een vrijblijvende offerte aanvragen om een kostenplaatje te ontvangen dat past bij uw wensen voor het huis. Zo beschikt u snel over de benodigde info om te profiteren van een uitvalscherm als zonwering!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen