Markiezen Utrecht

Heinen zonwering

Markiezen kopen in Utrecht?

Kijkt u er ieder jaar naar uit om de warme zomerdagen te spenderen in uw tuin en doet u dit het liefst met wat meer schaduw? Dan biedt een markies als zonwering voor u deze oplossing. Door het kopen van een markies kunt u in de tuin van het weer genieten zonder de hele dag in de felle zon te zitten. U kunt met markiezen profiteren van zowel de zon als de schaduw.

Wilt u een markies kopen in Utrecht en bent u benieuwd naar de voordelen en kosten? Wij van Heinen Zonwering helpen graag bij het vinden van de juiste zonwering. 

markiezen - markies - markiezen kopen

Wat zijn markiezen?

Een markies als zonwering biedt een mooie en klassieke uitstraling aan uw huis. Bovendien zorgt de zonwering ervoor dat uw huis meer warmte en gezelligheid uitstraalt. De zonwering heeft een ronde vorm en bevat een doek dat (vaak) wordt gecombineerd met houten onderdelen. Wat een markies onderscheidt ten opzichte van andere type zonweringen is (naast de klassieke uitstraling) dat het niet alleen zonlicht van boven blokkeert, maar ook van de zijkanten. Bovendien zorgt de zonwering voor meer koelte in uw huis, waardoor binnenkomst na een dag in de warmte een stuk prettiger voelt.

Wij leveren op maat gemaakte markiezen van topkwaliteit die makkelijk bij u thuis te installeren zijn. Daarom kunt u hiervoor het beste bij Heinen Zonwering terecht! 

 

Welke markies modellen zijn er?

U heeft bij het kopen van deze type zonwering de keuze uit drie verschillende markies modellen, namelijk het standaard model, het klapmodel en het petmodel. Wanneer u zoveel mogelijk zonlicht wil afweren, kunt u het beste voor het standaard markies model kiezen. Het is vanwege de uitval van het model namelijk niet mogelijk om onder dit type markies model door te lopen. Het klapmodel valt iets groter dan het standaard model. Van de drie markies modellen valt het petmodel het hoogst. Wilt u het liefst makkelijk onder de markiezen doorlopen, dan kunt u het beste voor het petmodel kiezen. Dit omdat u bij dit type markies model alle ruimte heeft om er onderdoor te lopen.

Wanneer u besluit om een markies als zonwering te kopen, is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Met een bovenkap kunt u het markiesdoek opvouwen, wat zorgt voor meer bescherming van het doek bij bijvoorbeeld slecht weer. U kunt voor de bovenkap kiezen uit de volgende type materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

 

Wat zijn de kosten van een markies?

De kosten voor het kopen van een markies als zonwering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Ook is de prijs van de markies afhankelijk van het markies model en het type materiaal dat u kiest voor de bovenkap. Hierover wordt op deze pagina meer toelichting gegeven. 

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het kopen van een markies in Utrecht en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies wat voor kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een markies!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen