Kosten markiezen Utrecht

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van markiezen in Utrecht?

De kosten voor het kopen van markiezen in Utrecht zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Ook is de prijs van een markies afhankelijk van het markies model en het type materiaal dat u kiest voor de bovenkap. Hieronder wordt dit verder toegelicht. 

markiezen - markies - markiezen kopen

Breedte

De breedte van een raam is vaak 1 tot 5 meter. Dit maakt dat de kosten van een markies afhankelijk zijn van de breedte van de ramen bij u thuis. De gemiddelde kosten voor de afmetingen van een markies zijn ongeveer €340 tot €750.

Bediening

Voor de bediening van de markies heeft u de keuze uit een handmatige, elektrische of draadloze bediening. Kiest u voor de handmatige bediening, dan krijgt u een handslinger die het mogelijk maakt om de markies te openen en sluiten. Wilt u toch meer luxe en gemak? Dan sluit de elektrische of draadloze bediening hier meer bij aan. Bij de elektrische bediening opent en sluit u de markies met een schakelaar. Bij de draadloze bediening kunt u dit realiseren met een afstandsbediening of met uw mobiel. De kosten voor de bediening van de markies zijn afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde kosten voor de bediening liggen tussen de €35 en €250.

Bovenkap markies

Er zijn verschillende type materialen waaruit u kunt kiezen voor de bovenkap van de markies, namelijk aluminium en hard- en naaldhout. De kosten van de bovenkap zijn afhankelijk van het type materiaal dat u hiervoor kiest. Wanneer u zo min mogelijk tijd wilt besteden aan de onderhoud van de bovenkap kunt u het beste voor de aluminium bovenkap kiezen. Houdt u hierbij echter rekening met hogere kosten dan voor de materialen naald- en hard-hout. De gemiddelde kosten van een bovenkap liggen tussen de €110 en €320. 

Montage

Het is mogelijk om de zonwering zelf bij u thuis te installeren. U kunt er echter ook voor kiezen om dit over te laten aan een monteur, zodat de markies sneller en gemakkelijker wordt geplaatst. Hoewel het inschakelen van een monteur extra kosten met zich meebrengt, heeft u wel de garantie dat de markies meteen goed is geplaatst. De gemiddelde montagekosten voor een markies liggen tussen de €80 en €150. 

 

Markies kopen in Utrecht

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een markies in Utrecht en wilt u graag weten welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw budget? Wij helpen u graag. Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiermee weet u exact wat de verwachte kosten zijn voor uw zonwering en kunt u snel van profiteren van de voordelen van een zonwering.

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen