Kosten uitvalscherm Utrecht

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Utrecht?

De kosten van een uitvalscherm in Utrecht zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het gaat hier om de breedte, de bediening en de montage van het uitvalscherm. Deze factoren worden hieronder kort toegelicht.

uitvalscherm - kosten uitvalscherm

Breedte

De breedte van een raam is vaak 1 tot 4 meter, waardoor de prijs van een uitvalscherm afhankelijk is van de breedte van de ramen van uw huis. De gemiddelde kosten van de breedte van een uitvalscherm liggen tussen de €170 en €690. 

Bediening

Bij het kopen van een uitvalscherm heeft u de keuze uit een handmatige of een elektrische bediening voor de zonwering. Wilt u bij de aanschaf van het uitvalscherm genieten van gemak en luxe? Dan kunt u het beste voor een elektrische bediening voor de zonwering gaan. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten dan voor de handmatige bediening van het uitvalscherm. De kosten voor de bediening van het uitvalscherm zijn afhankelijk van uw keuze voor de bediening. De gemiddelde kosten van de bediening van uitvalschermen variëren tussen €35 en €250. 

Montage

U heeft bij het kopen van een uitvalscherm de keuze om de zonwering zelf te installeren. U kunt er echter ook voor kiezen om een monteur in te schakelen voor het installeren van het uitvalscherm, zodat u 100% de garantie heeft dat het op de juiste manier wordt geplaatst. Bij het inschakelen van een monteur is het echter van belang om rekening te houden met extra kosten. De gemiddelde montagekosten liggen tussen de €120 en €200. 

Wat past het beste bij uw huis?

Wilt u graag een uitvalscherm kopen in Utrecht, maar bent u eerst benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw budget? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de verwachte kosten van uw wensen voor de zonwering te achterhalen. Zo bent u een stap dichterbij het profiteren van de voordelen van een markies als zonwering.

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen