Kosten rolluik Utrecht

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een rolluik in Utrecht?

De kosten van een rolluik in Utrecht zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk het materiaal, de bediening en de montage. Dit wordt hieronder kort toegelicht. 

Rolluiken - kosten rolluik

Materiaal kosten rolluik 

Voor het materiaal van de rolluik heeft u de keuze uit kunststof en aluminium. Wanneer u met name voor verkoeling in huis wilt zorgen, kunt u het beste voor kunststof rolluiken kiezen. Wilt u echter ook een betere isolerende werking, geluidswering en inbraakbeveiliging voor uw rolluik, dan adviseren wij u voor aluminium rolluiken te kiezen. Voor aluminium rolluiken moet u wel rekening houden met hogere kosten. 

Kunststof rolluiken: tussen €90,- en €350,-
Aluminium rolluiken: tussen €100,- en  €600,-

 

Bedieningskosten rolluik

U kunt voor de bediening van de rolluiken kiezen uit handmatige of elektrische bediening. De kosten van de bediening hangen af van uw keuze. Wanneer u liever voor meer luxe en gemak wilt gaan, is een elektrische bediening voor uw rolluiken de beste keuze. De kosten van een elektrische bediening liggen echter hoger dan de handmatige bediening.

 

Montage kosten rolluik in Utrecht

U kunt ervoor kiezen om de rolluiken zelf te monteren of het aan een monteur over te laten. Wanneer u de rolluiken door een monteur wilt laten plaatsen, moet u rekening houden met een kostenplaatje tussen de €100 en €250 per rolluik.

 

Rolluik kopen in Utrecht?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een rolluik in Utrecht en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Dit maakt dat u precies weet welke kosten u kunt verwachten. Wij helpen u graag met het profiteren van de voordelen van rolluiken!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals screens of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen