Kosten markiezen Hilversum

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Hilversum?

De prijs van een markies in Hilversum hangt af van een aantal factoren, namelijk de breedte, de bediening en de montage. Bovendien is de prijs afhankelijk van het type markies model dat u kiest en welk materiaal u wilt voor de bovenkap. Dit lichten we hieronder verder toe.

markiezen - markies

Breedte

De breedte van een raam ligt vaak tussen de 1 en 5 meter. Hierdoor zijn de kosten van een markies afhankelijk van de breedte van uw ramen thuis. De gemiddelde kosten voor de grootte van een markies zijn ongeveer €340 tot €750.

Bediening

U kunt bij het kopen van een markiezen kiezen tussen een handmatige, elektrische of draadloze verbinding. Bij de handmatige bediening krijgt u een handslinger, waarmee u de markies kunt openen en sluiten. Heeft u toch liever behoefte aan meer luxe en gemak? Dan sluit de elektrische of draadloze bediening meer aan bij uw wensen. Bij de elektrische bediening kunt u met een schakelaar de markies openen en sluiten en bij de draadloze bediening kunt u dit met een afstandsbediening of met uw mobiel bepalen. De kosten voor de bediening is afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde kosten liggen tussen de €35 en €250.

Bovenkap markies

Zoals hierboven al is benoemd, zijn er verschillende type materialen waar u uit kunt kiezen voor de bovenkap van de markies. De kosten van de bovenkap zijn afhankelijk van het type materiaal dat u kiest voor de bovenkap. Wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan het onderhouden van de bovenkap? Dan kunt u het beste voor de aluminium bovenkap kiezen. U moet hierbij echter wel rekening houden dat de kosten voor dit type materiaal hoger zijn dan voor naald- en hardhout. De gemiddelde kosten van een bovenkap liggen tussen de €110 en €320.

Montage

U kunt ervoor kiezen om de markies zelf in uw huis te installeren. Dit is echter lastiger en zwaarder dan u zult denken. Daarom kunt u dit het beste overlaten aan een monteur, zodat uw markies snel en gemakkelijk bij u thuis is geïnstalleerd. Ondanks dat dit extra kosten met zich meebrengt, heeft u wel de garantie dat het in één keer goed is geplaatst. De gemiddelde montagekosten van markiezen liggen tussen de €80 en €150.

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een markies in Hilversum en wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? Dan staan wij voor u klaar! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en profiteert u snel van de voordelen van een markies als zonwering!

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen