Markiezen Hilversum

Heinen zonwering

Markiezen kopen in Hilversum?

Brengt u de zomertijd het liefst zoveel mogelijk door in de tuin? Of het nou gaat om gezellig borrelen met vrienden of een heerlijke familiebarbecue: u vermaakt zich optimaal, zolang u van het warme weer kunt genieten. Toch heeft u soms wel behoefte aan wat schaduw, wat uiteraard zeer begrijpelijk is. Door markiezen als zonwering te kopen, hoeft u niet de hele dag in de felle zon te zitten en kunt u voor meer schaduw zorgen in uw tuin.

Wat zijn markiezen?

Een markies is een type zonwering die een mooie en klassieke uitstraling aan uw huis geeft. De zonwering zorgt ervoor dat uw huis meer warmte en gezelligheid uitstraalt. Een markies heeft een ronde vorm en beschikt over een doek wat (vaak) wordt gecombineerd met houten onderdelen. Het blokkeert niet alleen zonlicht van boven, maar ook vanaf de zijkanten. Dit is ook meteen wat een markies onderscheidt ten opzichte van andere type zonweringen. Bovendien zorgt het kopen van een markies niet alleen voor meer schaduw in uw tuin of balkon, maar ook voor meer verkoeling in uw huis. Dit maakt de warme zomerdagen een stuk aangenamer, waardoor u voor een juiste balans tussen warmte en verkoeling zorgt. 

Wij leveren op maat gemaakte markiezen van topkwaliteit die makkelijk bij u thuis in Hilversum te installeren zijn. Daarom kunt u hiervoor het beste bij Heinen Zonwering terecht!

markiezen

Welke markies modellen zijn er?

Er zijn drie verschillende type markies modellen waar u uit kunt kiezen, namelijk het standaard model, het klapmodel en het petmodel. Van alle modellen houdt het standaard markies model het meeste zonlicht tegen. Door de uitval van het model, is het namelijk niet mogelijk om er onderdoor te lopen. Het klapmodel valt iets groter dan het standaard model en het petmodel valt het hoogst van alle markies modellen. Wanneer u het liefst makkelijk onder de markiezen door wilt lopen, kunt u het beste voor het petmodel kiezen. Hierbij heeft u namelijk alle ruimte om er onderdoor te lopen. 

Bij het kopen van een markies is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkop. Dit omdat u met een bovenkap het markiesdoek kunt opvouwen. Hiermee zorgt u voor bescherming van het doek bij slecht weer. Voor de bovenkap kunt u kiezen uit de volgende type materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

 

Wat zijn de kosten van een markies?

De prijs van een markies hangt af van een aantal factoren, namelijk de breedte, de bediening en de montage. Bovendien is de prijs afhankelijk van het type markies model dat u kiest en welk materiaal u wilt voor de bovenkap. Dit lichten we hier verder toe. 

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het aanschaffen van een markies voor zonwering en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies wat voor kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een markies!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen