Seo pagina template

Heinen zonwering

Heinen Zonwering: uw zonwering dealer in Amersfoort

Met een zonwering creëert u een gezellig terras. U kunt in de schaduw genieten van de zon. Daarnaast gaat de warmte langer mee tijdens een zwoele zomeravond vanwege de beschermende eigenschappen van de parasol.

Bij Heinen Zonwering kunt u kiezen uit verschillende zonneschermen, denk hierbij aan knikarmen schermen of met uitvalschermen. U kiest eenvoudig het model dat het beste bij uw terras of bedrijf past. En ten slotte, onze terrasoverkappingen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Dus ideale zonwering voor buiten om in diverse weersomstandigheden te kunnen genieten van uw tuin.

Zonwering

Soorten zonwering
Er zijn vijf veel voorkomende soorten zonwering.

  1. Rolluiken: Een rolgordijn is een enkel stuk stof dat zich om een omhulsel wikkelt en past in de bovenkant van uw raamkozijn. Het rolgordijn wordt bediend door een trekkoord dat is bevestigd aan de onderkant van de rolluik of door een zijdelings (gemotoriseerd) kettingmechanisme dat is bevestigd aan de rolluik.
  2. Screens zonwering: Heeft u weinig ruimte voor zonwering, dan zijn screens een goede alternatieve soort zonwering. Screens nemen nauwelijks ruimte in beslag, omdat ze verticaal openen en sluiten. Er steken daardoor geen onderdelen buiten de gevel van uw huis, waardoor vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.
  3. Knikarmscherm: Als u een zonnescherm voor boven uw terras nodig heeft, adviseren we u te kiezen voor een knikarmscherm. De armen waarmee dit scherm uitgezet wordt, zitten vlak onder het doek, waardoor u er goed onderdoor kunt lopen.
  4. Uitvalschermen: Uitvalschermen zijn de meest toegepaste en daarom de bekendste zonneschermen. Een uitvalscherm is eenvoudig van constructie en is daardoor makkelijk bedienbaar en goedkoop in aanschaf.
  5. Markiezen: Als u zonwering zoekt met een karakteristiek uiterlijk, dan zijn markiezen voor u de beste keuze. Markiezen hebben namelijk een stijlvolle uitstraling. Een markies heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen. Dit geeft uw huis dus een mooie uitstraling.
 1.  

Wat kost een zonwering?

Bent u van plan om een zonwering te kopen? Bereken dan nu uw zonwering online voor de allerscherpste prijs van Amersfoort. Byzon is de nieuwste zonweringsformule in Nederland: Zelf uw zonwering online uitrekenen, de laagste prijs ontvangen en lokaal zekerheid en montage door Heinen Zonwering. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Wilt u de zonwering direct laten inmeten en monteren? Dan regelen wij dat ook voor u!

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

  Prijs berekenen