Markies Amersfoort

Heinen zonwering

Een markies kopen in Amersfoort?

Wilt u in de zomer het liefst uw tijd zoveel mogelijk in de tuin spenderen met uw familie en/of vrienden? Of het nou gaat om heerlijk tot rust komen of juist een gezellige barbecue of borrel: dan is het natuurlijk wel prettig als u soms ook wat schaduw heeft. Met een markiezen als zonwering hoeft u niet de hele dag in de felle zon te zinnen en kunt u voor wat meer schaduw in uw tuin zorgen.

Een markies geeft een mooie, klassieke uitstraling van uw huis, waardoor uw huis een stuk meer gezelligheid en warmte uitstraalt. De zonwering heeft een ronde vorm en het doek wordt (vaak) gecombineerd met houten onderdelen. Het grootste voordeel van een markies is dat de zonwering niet alleen zonlicht van boven blokkeert, maar ook van de zijkanten. Dat is ook het onderscheidende aspect van markiezen ten opzichte van andere zonweringen. Bovendien zorgt de markies niet alleen voor meer schaduw in uw tuin, maar ook voor meer verkoeling in uw huis. Hierdoor kunt u na een warme zomerdag uw huis binnenstappen zonder dat het als een sauna aanvoelt. Heerlijk toch? Wij leveren op maat gemaakte markiezen van topkwaliteit die makkelijk bij u thuis te installeren zijn. Daarom kunt u hiervoor het beste bij Heinen Zonwering terecht!

markiezen

Welke markies modellen zijn er?

Er zijn drie verschillende type markies modellen waar u uit kunt kiezen, namelijk:

  • Het standaard model
  • Het klapmodel
  • Het petmodel

 

Het standaard model houdt het meeste zonlicht tegen. De reden hiervoor is omdat het standaard model zo uitvalt dat u er niet onderdoor kunt lopen. Het klapmodel valt iets groter dan het standaard model. Het petmodel valt het hoogst van de drie modellen. Indien u het liefst makkelijk onder de markies door wil lopen, kunt u daarom het beste het petmodel kiezen.

 

Materiaal van de bovenkap

Als u een markies voor zonwering wil plaatsen, is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Met een bovenkap kan het markiesdoek worden opgevouwen, waardoor u deze kunt beschermen tegen slecht weer. Voor de bovenkap kunt u kiezen uit de volgende type materialen: naaldhout, aluminium en hardhout.

 

Kosten markiezen

De prijs van markiezen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: de breedte, de bediening en de montage. Ook is de prijs afhankelijk van welk type markies model u kiest en welk materiaal u wil voor de bovenkap. Dit lichten we graag hier toe.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het aanschaffen van een markies voor zonwering en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies wat voor kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een markies!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen