Screen Amersfoort

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Amersfoort?

U zit tijdens de warme zomerdagen heerlijk buiten te genieten van het lekkere weer. De zon gaat langzaam onder en u besluit naar binnen te gaan. Zodra u echter een stap in het huis zet, voelt het meteen alsof u een sauna instapt. Dit is natuurlijk erg vervelend. Vooral omdat u niet genoeg ruimte in huis heeft om een zonwering te kopen. Maar niet getreurd! Gelukkig is er een alternatieve oplossing voor dit probleem, namelijk een zonnescreen. Zonnescreens nemen weinig ruimte in beslag, doordat ze verticaal kunnen openen en sluiten. Screens garanderen een goede zonwering, waardoor uw huis zelfs in de warme zomerdagen koel kan blijven. Zo zorgt u ervoor dat u ieder jaar niet hoeft te rennen voor een ventilator of airco, maar juist zorgeloos kunt genieten van een koeler huis tijdens het warme weer. Zelfs als u een airco heeft, kan zonwering effectief werken. Maar wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van zonnescreens en wat zijn de kosten? Wij beantwoorden deze vragen graag voor u!

screens

Voordelen screens zonwering

Naast de grote voordelen dat zonnescherm weinig ruimte in beslag nemen en het huis koeler blijft, zijn er nog een aantal voordelen. Een voorbeeld is dat een zonnescreen het interieur beschermt tegen zonlicht. Daarnaast biedt het meer privacy, doordat er van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken. Bovendien zorgt de koelte door zonwering voor meer energiebesparing, waardoor u dus ook bespaart op energiekosten.

Wij leveren screens die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor op maat gemaakte zonwering van topkwaliteit kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Soorten

Bij het plaatsen van screens in Amersfoort heeft u de keuze  uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Kosten screens

De kosten hangen af van onder andere het type doek, de bediening en de montage. We maken een onderscheid in een zip- en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hier wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Hier wordt dit kort toegelicht.

De mogelijkheden die het best bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen enthousiast over screens voor zonwering en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor u zijn? Dat kan! Bij Heinen Zonwering kunt u een offerte aanvragen om een kostenplaatje te krijgen dat specifiek bij uw huis past. Zo weet u precies wat de kosten zijn en kunt u snel profiteren van de voordelen van screens.

Bent u toch op zoek naar een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen? Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

 

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.