Screen Amersfoort

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een screen in Amersfoort?

Screens van topkwaliteit, op maat gemaakt en perfect gemonteerd bij uw woning in Amersfoort. Bij Heinen Zonwering streven we altijd naar het beste resultaat.

Wilt u een extra scherm voor uw raam om uw interieur en woning te beschermen tegen zon en warmte? Dan zijn de screens van Heinen Zonwering de ideale oplossing. Onze screens bieden een subtiele en stijlvolle manier om uw huis of kantoor tegen de zon te beschermen. Ze zijn compact en eenvoudig te installeren. Een zonnescreen neemt weinig ruimte in beslag, doordat het verticaal opent en sluit. 

Voor alle soorten zonwering kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het vervangen van een rolluik of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm, bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij denken met u mee en streven altijd naar het beste resultaat!

screens - kosten screens

Voordelen screen Amersfoort

Naast het grote voordeel dat een screen als zonwering weinig ruimte in beslag neemt en het huis koeler blijft, zijn er nog een aantal voordelen. Een voorbeeld is dat een zonnescreen het interieur beschermt tegen zonlicht. Daarnaast biedt het meer privacy, doordat er van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken. Bovendien zorgt de koelte door zonwering voor meer energiebesparing, waardoor u dus ook bespaart op energiekosten. Wij leveren screens die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor op maat gemaakte zonwering van topkwaliteit kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Soorten

Bij het plaatsen van screens in Amersfoort heeft u de keuze uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Kosten screens

De kosten van een zonnescreen hangen af van onder andere het type doek, de bediening en de montage. We maken onderscheid in een zip- en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hierdoor wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Hier worden de kosten verder toegelicht.

 

De mogelijkheden die het best bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen enthousiast over screens voor zonwering en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor u zijn? Dat kan! Bij Heinen Zonwering kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om een kostenplaatje te krijgen dat specifiek bij uw huis past. Zo weet u precies wat de kosten zijn en kunt u snel profiteren van de voordelen.

Bent u toch op zoek naar een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen? Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen