Screen Amersfoort

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Amersfoort?

U zit tijdens de warme zomerdagen heerlijk buiten te genieten van het lekkere weer. De zon gaat langzaam onder en u besluit naar binnen te gaan. Zodra u echter een stap in het huis zet, voelt het meteen alsof u een sauna instapt. Dit is natuurlijk erg vervelend. Vooral omdat u niet genoeg ruimte in huis heeft om een zonwering te kopen. Maar niet getreurd! Gelukkig is er een alternatieve oplossing voor dit probleem, namelijk een zonnescreen. Zonnescreens nemen weinig ruimte in beslag, doordat ze verticaal kunnen openen en sluiten. Screens garanderen een goede zonwering, waardoor uw huis zelfs in de warme zomerdagen koel kan blijven. Zo zorgt u ervoor dat u ieder jaar niet hoeft te rennen voor een ventilator of airco, maar juist zorgeloos kunt genieten van een koeler huis tijdens het warme weer. Zelfs als u een airco heeft, kan zonwering effectief werken. Maar wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van zonnescreens en wat zijn de kosten? Wij beantwoorden deze vragen graag voor u!

Voordelen screens zonwering

Naast de grote voordelen dat zonnescreens weinig ruimte in beslag nemen en het huis koeler blijft, zijn er nog een aantal voordelen. Een voorbeeld is dat een zonnescreen het interieur beschermt tegen zonlicht. Daarnaast biedt het meer privacy, doordat er van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken. Bovendien zorgt de koelte door zonwering voor meer energiebesparing, waardoor u dus ook bespaart op energiekosten.

Wij leveren screens die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor op maat gemaakte screens van topkwaliteit kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Kosten screens

De kosten van de screens zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de breedte, bediening en montage. Hier wordt dit kort toegelicht.

De mogelijkheden die het best bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen enthousiast over screens voor zonwering en wilt u graag weten wat de exacte kosten voor u zijn? Dat kan! Bij Heinen Zonwering kunt u een offerte aanvragen om een kostenplaatje te krijgen dat specifiek bij uw huis past. Zo weet u precies wat de kosten zijn en kunt u snel profiteren van de voordelen van screens.

Bent u toch op zoek naar een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen? Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

 

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.