Kosten markiezen Nijkerk

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Nijkerk?

De kosten die u betaalt voor een markies in Nijkerk zijn afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Ook hangt het af van uw keuze voor het type markies model en welk materiaal u wenst voor de bovenkap. Hieronder wordt dit uitgelegd.

markiezen - markies - markiezen kopen

Wat kost een markies in Nijkerk?

De breedte van een raam verschilt vaak van 1 tot 5 meter. Dit maakt dat de kosten van een markies afhankelijk zijn van het formaat dat nodig is voor uw ramen thuis. De gemiddelde kosten voor de grootte van een markies zijn ongeveer €340 tot €810. 

Bediening

Bij het kopen van een markies heeft u de keuze uit een handmatige, elektrische of draadloze bediening. Kiest u voor een handmatige bediening, dan krijgt u een handslinger waarmee u de markies kunt openen en sluiten. Indien u toch meer behoefte heeft aan luxe en gemak, kunt u het beste voor de elektrische of draadloze bediening kiezen. Bij een elektrische bediening opent en sluit u de markies met een schakelaar. Bij de draadloze bediening kan dit met een afstandsbediening of mobiel. De prijs die u betaalt voor de bediening is afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde prijs ligt tussen de €35 en €400.

Bovenkap markies

Zoals eerder benoemd zijn er verschillende type materialen waaruit u kunt kiezen voor de bovenkap van een markies. De kosten van de bovenkap hangen af van het type materiaal dat u kiest voor uw bovenkap. Mocht u zo min mogelijk tijd willen besteden aan het onderhouden van de bovenkap, dan sluit een aluminium bovenkap hier het beste bij aan. Houdt in dit geval echter wel rekening met hogere kosten dan wanneer u kiest voor naald- en hardhout. De gemiddelde prijs van een bovenkap ligt tussen de €200 en €300.

Montage

Bij het kopen van een markies als zonwering heeft u de keuze om deze zelf bij u thuis te installeren of dit over te laten aan een monteur. Aangezien een markies installeren zwaarder is dan u denkt, kunt u dit echter het beste overlaten aan een monteur. Zo is uw markies snel en gemakkelijk bij u thuis geïnstalleerd. Hoewel het inschakelen van een monteur extra kosten met zich meebrengt, heeft u wel de garantie dat de zonwering juist wordt geplaatst. De gemiddelde montagekosten van een markies liggen tussen de €80 en €150. 

 

Welke mogelijkheden zijn het meest geschikt voor u?

Heeft u interesse in een markies voor uw huis in Nijkerk en wilt u graag weten welke mogelijkheden het beste bij uw budget aansluiten? Dan staan wij voor u klaar. Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiermee weet u exact wat de verwachte kosten zijn voor uw zonwering en kunt u hier snel van profiteren.

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Nijkerk.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen