Markiezen Nijkerk

Heinen zonwering

Markiezen kopen in Nijkerk?

Besteedt u de zomer het liefst zoveel mogelijk door in uw tuin om optimaal te genieten van het warme weer? Wat hier nog meer aan kan bijdragen, zijn markiezen als zonwering. Met markiezen kunt u voor meer schaduw in uw tuin zorgen. Dit maakt dat u met warme temperaturen langer in de tuin kunt blijven zitten. Met of zonder schaduw. 

Wilt u graag een markies kopen in Nijkerk en bent u benieuwd naar de voordelen en kosten van de zonwering? Wij lichten dit graag voor u toe!

Wat zijn markiezen?

Een markies beschikt over een klassieke en elegante uitrusting. Dit maakt dat de zonwering uw huis een zeer mooie en warme uitstraling geeft. Markiezen hebben een ronde vorm en beschikken over een doek dat vaak wordt gecombineerd met houten onderdelen. Wat de markiezen onderscheidt is dat de zonwering niet alleen zonlicht van boven blokkeert, maar ook vanaf de zijkanten. Naast dat de zonwering voor meer schaduw in uw tuin zorgt, biedt het ook meer verkoeling in uw huis. Hierdoor zorgt u met een markies als zonwering voor de juiste balans van warmte en verkoeling in uw huis. 

Wij leveren op maat gemaakte markiezen van topkwaliteit die makkelijk bij u thuis te installeren zijn. Daarom kunt u hiervoor het beste bij Heinen Zonwering terecht!

knikarmscherm

Welke markies modellen zijn er?

Bij het kopen van een markies kunt u kiezen uit drie verschillende type modellen, namelijk het standaard model, het klapmodel en het petmodel. Wilt u een model dat het meeste zonlicht tegenhoudt? Dan kunt u het beste voor een standaard model kiezen. Vanwege de uitval van het standaard model, is het namelijk niet mogelijk om onder de zonwering door te lopen. Het klapmodel valt iets hoger als het standaard model. Het petmodel daarentegen valt het hoogst van alle markies modellen. Wilt u het liefst een makkelijke doorloop bij het kopen van een markies? Dan kunt u het beste voor het petmodel kiezen. Bij dit type model heeft u namelijk vrije ruimte om onder de zonwering door te lopen.

Wilt u een markies kopen? Dan is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Met een bovenkap kunt u het markiesdoek makkelijk opvouwen, wat voor meer bescherming van het doek zorgt bij slecht weer. Voor de bovenkap van de markies kunt u kiezen uit de volgende type materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

 

Wat zijn de kosten van een markies?

De kosten die u betaalt voor een markies zijn afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Ook hangt het af van uw keuze voor het type markies model en welk materiaal u wenst voor de bovenkap. Hier wordt dit uitgelegd.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het kopen van een markies in Nijkerk en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? U kunt bij Heinen Zonwering een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje te achterhalen, passend bij uw huis. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een markies als zonwering!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Nijkerk.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen