Screens Nijkerk

Heinen zonwering

Een screen kopen in Nijkerk?

Verlangt u naar meer verkoeling in uw huis tijdens warm weer? Naast een airco kan het helpen om over screens als zonwering te beschikken. Screens houden warmte buiten en zonlicht tegen, waardoor het binnen een stuk koeler is. Bovendien zorgt het voor meer schaduw in uw tuin. Dit maakt dat u kunt genieten van meer koelte in huis én in de tuin.

Wilt u daarom een screen kopen in Nijkerk en bent u benieuwd naar de voordelen van de zonwering? Wij vertellen u hier graag meer over!

Screen

De voordelen van screens 

Screens zijn zeer effectief voor uw huis indien u naar meer verkoeling verlangt. Ook neemt de zonwering weinig ruimte in beslag, doordat u ze verticaal kunt openen en sluiten. Bovendien zorgen screens vanwege de afscherming voor meer bescherming van uw meubels en biedt het meer privacy. Dit laatste omdat mensen van buitenaf niet bij u naar binnen kunnen kijken.

Wij leveren screens van topkwaliteit die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor screens op maat in Nijkerk kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Soorten screens

Bij het plaatsen van screens in Nijkerk heeft u de keuze uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Wat kosten screens?

De kosten van screens hangen af van onder andere het type doek, de bediening en de montage. We maken onderscheid in een zip- en een standaard screen, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hierdoor wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Hier worden de kosten verder toegelicht.

 

Ga voor de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen!

Bent u na het lezen van de voordelen van screens geïnteresseerd in het kopen van screens in Nijkerk en wilt u weten wat het exacte kostenplaatje is voor uw huis? Wij helpen u hier graag mee! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten te ontvangen die aansluiten op uw wensen voor het huis. Dit maakt dat u precies weet welke kosten u kunt verwachten, waardoor u snel kunt profiteren van de voordelen van screens als zonwering!

Bent u toch op zoek naar een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmzonneschermen

Kijkt u dan hier: Zonwering Nijkerk.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen