Kosten markiezen Baarn

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Baarn?

De kosten van een markies zijn afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Ook hangt het af van welk markies model en materiaal u kiest. Dit wordt hieronder kort toegelicht.

Breedte

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot 5 meter. Dit maakt dat de kosten van een markies afhangen van het schermformaat dat geschikt is voor de ramen van uw huis. De gemiddelde kosten van een schermformaat liggen tussen de €340 en €750.

Bediening

Koopt u een markies, dan heeft u de keuze uit een handmatige, elektrische of draadloze bediening. Bij de handmatige bediening wordt uw markies voorzien van een handslinger. Met deze handslinger kunt u uw zonwering handmatig openen en sluiten. Gaat uw voorkeur toch uit naar meer luxe en gemak? Dan kunt u het beste voor een elektrische of draadloze bediening kiezen. De elektrische bediening maakt het mogelijk om de markies met een schakelaar te openen en sluiten. Bij de draadloze bediening kan dit met uw mobiel of afstandsbediening. De kosten voor de bediening zijn afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde prijs die u hiervoor betaalt ligt tussen de €35 en €250.

Bovenkap markies

De prijs voor de bovenkap van de markies hangt af van het type materiaal dat u hiervoor kiest. Wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan de onderhoud van de bovenkap? Dan sluit een aluminium bovenkap het beste aan bij uw wensen. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten dan wanneer u voor naald- of hardhout kiest. De gemiddelde kosten voor de bovenkap van een markies zijn €110 tot €320.

Montage

Bij het kopen van een markies kunt u ervoor kiezen om deze zelf bij u thuis te installeren. U kunt er echter ook voor kiezen om dit over te laten aan een monteur. Het installeren van een markies is namelijk zwaarder dan u denkt. Om er zeker van te zijn dat dit op de juiste manier gebeurd, is het daarom raadzaam een monteur in te schakelen. Voor het inschakelen van een monteur kunt u denken aan een kostenplaatje van €80 tot €150. 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een markies in Baarn en wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? Dan staan wij voor u klaar! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en profiteert u snel van de voordelen van een markies als zonwering!

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Baarn.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.