Screen Baarn

Heinen zonwering

Een screen kopen in Baarn?

Wilt u tijdens de warme zomerdagen genieten van een koeler huis? Naast een airco kunt u dit met het kopen van een zonnescreen realiseren. Met zonnescreens is het een stuk koeler in huis, doordat de zonwering zonlicht blokkeert en warmte buiten houdt. Ook zorgen screens voor meer schaduw in uw tuin. Dit betekent dat u kunt u genieten van meer verkoeling in uw huis én in uw tuin.  Daarnaast nemen zonnescreens weinig ruimte in beslag, doordat ze verticaal kunnen openen en sluiten. Ze garanderen een goede zonwering, waardoor uw huis zelfs in de warme zomerdagen koel kan blijven. 

Wilt u graag een zonnescreen kopen in Baarn en bent u benieuwd naar de voordelen van de zonwering? Wij lichten dit graag voor u toe!

Screen - kosten screens

De voordelen van screens

Wanneer u naar meer verkoeling in huis verlangt, zijn screens hier een zeer effectieve oplossing voor. Ook nemen zonneschermen weinig ruimte in beslag. Dit omdat u de zonwering verticaal kunt openen en sluiten. Vanwege de afscherming zorgen screens ook voor meer bescherming van uw meubels. Bovendien bieden ze meer privacy. Men kan namelijk van buitenaf niet bij u naar binnen kijken. 

Wij leveren zonneschermen van topkwaliteit die compact en eenvoudig in uw huis te installeren zijn. Voor screens op maat in Baarn kunt u bij Heinen Zonwering terecht!

 

Soorten

Bij het plaatsen van screens in Baarn heeft u de keuze  uit een zipscreen (ook wel windvast/rits genoemd) of een standaard doek. Hieronder wordt dit toegelicht. 

  • Zipscreen (windvast /rits): het doek wordt aan de zijkanten door een rits geleid. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Er ontstaat geen naad tussen de geleider en het doek. Hierdoor kan de wind geen grip krijgen op het doek.
  • Standaard: het doek van de standaard screen is niet gefixeerd in de geleiders waardoor de weersomstandigheden, zoals een hevige wind, een grotere invloed heeft op de levensduur van het scherm.

 

Kosten screens

De kosten hangen af van onder andere het type doek, de bediening en de montage. We maken een onderscheid in een zip- en een standaard scherm, zoals hierboven staat beschreven. Aan een zipscreen zit een duurder prijskaartje, omdat de montage meer werk is vanwege de zijgeleiders. Daarnaast is er voor de bediening de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Een afstandsbediening is ideaal, maar ook hier wordt de prijs wat hoger. Heinen Zonwering kijkt met u wat binnen uw budget past. Hier wordt dit kort toegelicht.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het kopen van screens in Baarn en wilt u weten wat de exacte kosten voor uw huis zijn? Wij helpen u hier graag mee! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje te ontvangen dat aansluit op uw wensen en uw huis. Dit maakt dat u precies weet welke kosten u kunt verwachten, waardoor u snel kunt profiteren van de voordelen van screens als zonwering!

Bent u toch op zoek naar een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmzonneschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Baarn.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen