Markiezen Baarn

Heinen zonwering

Markiezen kopen in Baarn?

Wilt u tijdens de zomerdagen genieten van het warme weer, maar wel met de juiste bescherming? Dan helpen markiezen als zonwering hierbij! Een markies maakt het mogelijk om langer buiten te blijven zitten en van de zon te genieten. Tegelijkertijd heeft u ook de optie om in de schaduw te zitten wanneer het u iets te warm wordt. 

Wilt u daarom markiezen als zonwering kopen in Baarn en bent u benieuwd naar de voordelen van de zonwering? Wij leggen dit graag voor u uit!

Wat is een markies?

Wat een markies onderscheidt van andere type zonweringen is haar mooie en klassieke uitstraling. Het geeft uw huis meteen een extra flair. De zonwering heeft een ronde vorm en beschikt over een doek dat vaak is gecombineerd met houten onderdelen. Het prettige aan markiezen is dat ze niet alleen zonlicht van boven blokkeren, maar ook vanaf de zijkanten. Daarmee zorgt de zonwering voor veel meer verkoeling in huis tijdens warm weer, wat zeer voordelig is na een lange dag in de zon. 

Wij leveren op maat gemaakte markiezen van topkwaliteit die makkelijk bij u thuis te installeren zijn. Daarom kunt u voor uw zonwering het beste terecht bij Heinen Zonwering!

markiezen

Welke markies modellen zijn er?

Wilt u graag markiezen als zonwering kopen? Dan kunt u kiezen uit verschillende markies modellen. Deze zijn: het standaard model, het klapmodel en het petmodel. Indien u zoveel mogelijk zonlicht wilt weren, kunt u het beste kiezen voor het standaard markies model. Doordat de uitval van het standaard model lager is, kunt u namelijk niet onder de zonwering doorlopen. Dit maakt dat het standaard markies model het meeste zonlicht blokkeert. Het klapmodel valt iets hoger dan het standaard model. Wilt u echter het liefst een makkelijke doorloop bij het kopen van een markies? Dan is het petmodel de beste optie. Bij dit type model heeft u de vrije ruimte om onder de zonwering door te lopen. 

Wanneer u van plan bent om een markies te kopen, is het verstandig deze te voorzien van een bovenkap. Hiermee kunt u het markiesdoek namelijk makkelijk opvouwen, wat leidt tot een betere bescherming van het doek bij slecht weer. Voor de bovenkap kunt u kiezen uit de volgende type materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

Wat zijn de kosten van een markies?

De prijs die u betaalt voor een markies is afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Ook hangt het af van welk markies model en materiaal u kiest. Dit wordt hier kort toegelicht. 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het kopen van een markies in Baarn en wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten te achterhalen die bij uw huis passen. Zo weet u precies welk kostenplaatje u kunt verwachten, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van een markies als zonwering!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Baarn

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen