Kosten markiezen Amersfoort

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Amersfoort?

De prijs van een markies in Amersfoort is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: de breedte, de bediening en de montage. Ook is de prijs afhankelijk van welk type markies model u kiest en welk materiaal u wil voor de bovenkap. Dit lichten we graag hieronder toe.

Breedte

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot en met 5 meter. Daarom is de prijs van een markies afhankelijk van de breedte van de ramen bij uw huis. De gemiddelde kosten hiervan liggen tussen de €340 en €750. 

Bediening

Bij de aanschaf van een markies kunt u ervoor kiezen om voor handmatige bediening te gaan. In dat geval kunt u de markies met behulp van een handslinger openen en sluiten. U kunt echter ook voor meer luxe en gemak gaan door een elektrische of draadloze bediening te kiezen. Bij de elektrische bediening heeft u een schakelaar waarmee u de markies kunt openen en sluiten. Bij de draadloze bediening kunt u bijvoorbeeld met een afstandsbediening of uw mobiel bepalen wanneer u de markies opent of sluit. De prijs van de bediening is afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde kosten van de bediening ligt tussen de €35 en €250.

Bovenkap markies

De kosten van uw markies zijn tevens afhankelijk van het materiaal dat u kiest voor de bovenkap. U heeft de keuze uit de materialen: aluminium en naald- en hardhout. Indien u voor zo min mogelijk onderhoud van de bovenkap wil gaan, kunt u het beste een aluminium bovenkap kiezen. Hierbij moet u echter wel rekening houden dat de kosten van een aluminium bovenkap hoger liggen dan een bovenkap van naald- en hardhout. De gemiddelde kosten van een bovenkap liggen tussen de €110 en €320.

Montage

U kunt beslissen om de markies zelf in uw huis te installeren. Het installeren van een markies is echter lastiger en zwaarder dan u denkt. Daarom kunt u dit ook overlaten aan een monteur die de markies snel en makkelijk bij u thuis installeert. De gemiddelde montagekosten liggen tussen de €80 en €150. Ondanks dat het inschakelen van een monteur uiteraard geld kost, heeft u 100% de garantie dat uw markies in een keer goed is geïnstalleerd.

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in een markies kopen in Amersfoort en wilt u weten welke kosten u kunt verwachten voor uw huis? Dan staan wij voor u klaar! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo achterhaalt u uw verwachte kosten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een markies als zonwering!

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.