Kosten knikarmscherm Utrecht

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm in Utrecht?

De kosten van een knikarmscherm in Utrecht zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder wordt dit kort toegelicht.

knikarmscherm

Breedte

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot 4 meter. Dit maakt dat de prijs van een knikarmscherm afhankelijk is van het formaat dat u nodig heeft voor uw huis. Voor een groot scherm kunt u daarom hogere kosten verwachten dan bij een klein scherm. De gemiddelde prijs van een knikarmscherm ligt tussen de €650 en €1.050.

Bediening

Bij het kopen van een knikarm zonnescherm heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. De prijs is afhankelijk van het type bediening dat u voor uw huis kiest. Houdt u bij de elektrische bediening echter rekening met hogere kosten. De gemiddelde prijs voor de bediening van de zonwering ligt tussen de €35 en €250.

Montage

U kunt ervoor kiezen om uw knikarmscherm zelf te monteren. Een andere mogelijkheid is om dit over te laten aan een monteur, waarbij u 100% de garantie heeft dat de zonwering op de juiste manier wordt geplaatst. Wanneer u besluit om het scherm door een monteur te laten plaatsen, kan dit extra kosten bedragen. U kunt hierbij denken aan kosten van ongeveer €120 tot €200.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een knikarmscherm in Utrecht en wilt u weten welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw budget? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de verwachte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo kunt u snel profiteren van de voordelen van knikarmschermen. 

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Utrecht.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen