Kosten knikarmscherm Hilversum

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm in Hilversum?

De kosten van een knikarmscherm hangen af van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder kort toegelicht.

knikarmscherm

Breedte

De breedte van ramen varieert vaak van formaat. Daardoor is de prijs afhankelijk van het formaat dat u nodig heeft voor uw huis. De prijs van een groot of klein scherm verschilt namelijk ook. De gemiddelde prijs van een knikarmscherm ligt tussen de €650 en €1.050.

Bediening

U heeft bij een knikarmscherm de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Verlangt u naar meer luxe en gemak bij uw aanschaf van een knikarmscherm? Dan is de elektrische bediening het meest geschikt voor uw huis. Wanneer u echter liever voor voordelig gaat, kunt u voor handmatige bediening kiezen. De prijs van de bediening is afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde prijs voor de bediening van een knikarmscherm ligt tussen de €35 en €250.

Montage

U kunt uw knikarmscherm zelf monteren of dit overlaten aan een monteur. Wanneer u ervoor kiest om het door een monteur te laten installeren, kan dit echter extra kosten bedragen. Hierbij kunt u denken aan kosten van ongeveer €120 tot €200.

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een knikarmscherm in Hilversum en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies welk kostenplaatje u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van knikarmschermen. 

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Hilversum.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen