Kosten uitvalscherm Soest

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Soest?

De kosten van een uitvalscherm in Soest hangen af van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage van uw uitvalscherm. Hieronder wordt dit kort toegelicht.

uitvalscherm - knikarmscherm

Breedte

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot 4 meter. Dit maakt dat de prijs van uw uitvalscherm afhangt van de afmetingen die passend zijn bij de ramen van uw huis. De gemiddelde kosten van de breedte van een uitvalscherm liggen tussen de €170 en €690. 

Bediening

U heeft bij het kopen van de zonwering de keuze uit een handmatige of elektrische bediening van uw uitvalscherm. Kiest u liever voor meer luxe en gemak? Dan kunt u het beste voor een elektrisch uitvalscherm kiezen. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten dan voor de handmatige bediening. De prijs voor de bediening is afhankelijk van de keuze die u maakt. De gemiddelde kosten van de bediening van uitvalschermen liggen tussen de €35 en €250. 

Montage

U kunt ervoor kiezen om het uitvalscherm zelf bij u thuis te installeren. Dit kunt u echter ook overlaten aan een monteur om zeker te weten dat de zonwering op de juiste manier wordt geplaatst. Het inschakelen van een monteur bedraagt echter wel extra kosten. U kunt denken aan een kostenplaatje tussen de €120 en €200. 

Wat past het beste bij uw huis?

Wilt u graag een uitvalscherm kopen in Soest, maar bent u eerst benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw budget? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de verwachte kosten van uw wensen voor de zonwering te achterhalen. Zo bent u een stap dichterbij het profiteren van de voordelen van een markies als zonwering.

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Soest.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen