Kosten uitvalscherm Putten

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Putten?

De prijzen van uitvalschermen in Putten variëren en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder lichten we dit kort toe.

uitvalscherm - knikarmscherm

Wat kost een uitvalscherm in Putten?

De kosten van een uitvalscherm zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van van het scherm. De breedte van een raam ligt vaak tussen de 1 tot 4 meter. Dit houdt in dat de prijs van een uitvalscherm afhankelijk is van de grootte van het raam dat bij uw woning past. De kosten van een uitvalscherm in Putten liggen tussen de €170 en €690.

Als u een uitvalscherm in Putten wilt kopen, kunt u kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. De prijs hangt echter af van uw keuze voor de bediening. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar luxe en gemak, is de elektrische bediening de beste optie voor u. De kosten voor de elektrische bediening zijn hoger dan voor een handmatige bediening. Indien u een lager budget heeft, is een handmatige bediening de beste optie voor u. De kosten van de bediening van een uitvalscherm liggen tussen de €35 en €250. 

Als u een uitvalscherm koopt, kunt u kiezen uit twee opties voor de montage. U kunt ervoor kiezen om de zonwering zelf te monteren óf u kunt een monteur inschakelen om de montage uit te voeren. Wanneer u voor een monteur kiest, heeft u 100% de garantie dat uw uitvalscherm op de juiste manier wordt geplaatst. De prijs hiervan varieert tussen de €120 tot €200.

Wat past het best bij uw huis?

Heeft u interesse in het kopen van een uitvalscherm in Putten en wilt u weten welke optie het best bij uw woning past? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Op deze manier weet u precies welke kosten u kunt verwachten en profiteert u snel van de voordelen van ons uitvalscherm!

Wenst u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Neem een kijkje op: Zonwering Putten.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen