Kosten uitvalscherm Nijkerk

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Nijkerk?

De prijs van een uitvalscherm in Nijkerk is afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder wordt dit kort toegelicht. 

knikarmscherm

Kosten uitvalscherm Nijkerk

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot 4 meter. Hierdoor is de prijs van een uitvalscherm afhankelijk van de afmetingen die geschikt zijn voor de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs voor de breedte van een uitvalscherm ligt tussen de €170 en €690.

 

Bediening

U heeft bij het kopen van de zonwering de keuze uit een handmatig of elektrisch uitvalscherm. Gaat u liever voor meer luxe en gemak? Dan sluit een elektrisch uitvalscherm het beste aan bij uw wensen. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten dan wanneer u een handmatig uitvalscherm kiest. De kosten voor de bediening van de zonwering zijn afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde kosten van de bediening van uitvalschermen zijn ongeveer €35 tot €400.

 

Montage

Heeft u het uitvalscherm ontvangen, dan kunt u ervoor kiezen om deze zelf in huis te installeren. U kunt dit echter ook overlaten aan een monteur, zodat u 100% zeker weet dat de zonwering op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Schakelt u een monteur in voor het plaatsen van de uitvalschermen? Dan kunt u denken aan een kostenplaatje tussen de €200 en €300.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Heeft u interesse in het kopen van een uitvalscherm in Nijkerk en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw budget passen? U kunt bij Heinen Zonwering een vrijblijvende offerte aanvragen om een kostenplaatje te ontvangen dat past bij uw wensen voor het huis. Zo beschikt u snel over de benodigde info om te profiteren van een uitvalscherm als zonwering!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Nijkerk.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen