Kosten uitvalscherm Baarn

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Baarn?

De kosten van een uitvalscherm zijn afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder kort toegelicht.

uitvalscherm - knikarmscherm

Breedte

De breedte van een raam varieert vaak van 1 tot 4 meter. Dit betekent dat de prijs van een uitvalscherm afhankelijk is van het formaat dat geschikt is voor de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs voor de breedte van een uitvalscherm ligt tussen de €170 en €690. 

Bediening

U kunt bij het kopen van de zonwering kiezen uit een handmatig of elektrisch uitvalscherm. Heeft u de voorkeur voor meer luxe en gemak? Dan sluit een elektrisch uitvalscherm hier beter bij aan. Houdt u in dit geval wel rekening met hogere kosten dan wanneer u voor een handmatig uitvalscherm kiest. De kosten voor de bediening van de zonwering is afhankelijk van uw keuze. Gemiddeld betaalt u voor de bediening €35 tot €250. 

Montage

Na het ontvangen van de zonwering kunt u ervoor kiezen om deze zelf bij u thuis te installeren. Dit kunt u echter ook overlaten aan een monteur, zodat u zeker weet dat het uitvalscherm op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Schakelt u een monteur in voor het plaatsen van de zonwering? Denkt u dan aan een kostenplaatje van €120 tot €200. 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een uitvalscherm in Baarn en wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies welk kostenplaatje u kunt verwachten en profiteert u snel van de voordelen van een uitvalscherm!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Baarn.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen